LucasForums

LucasForums (http://www.lucasforums.com/index.php)
-   Mojo International Gaming Clan (http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?f=371)
-   -   Quake 2. Multiplayer (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=133911)

JBRAA 08-18-2004 02:01 PM

Quake 2. Multiplayer
 
I've installed old Quacke 2. Do I need quakeworld or anything else to be able to get a list of servers? Cause I dont get any list. I've installed the q2-3.20-x86-full-ctf.exe patch. Know what I've missed or need to do to get it to work?

Gabez 08-18-2004 03:47 PM

I *think* Quake World is only for Quake 1. Try Gamespy Arcade, although that might be dodgy. I remember it working for me though.

Huz 08-18-2004 03:51 PM

Beats me! But QuakeWorld is definitely only for Quake 1. :-*

Try the All-Seeing Eye - it's like Gamespy Arcade but without the nagging, or the bloatiness, or the affiliation with Fileplanet and by extension the devil.

JBRAA 08-18-2004 08:35 PM

All Seeing Eye worked. Just played a bit. Man, QuakeII run fast on a 1800+ spec machine.

Twilo 08-22-2004 09:55 AM

Quake 2 is one of those earlier fps games with no ingame server browser. v320 is the latest you can get a patch (317-320 are intercompatible though). Generally we just used Gamespy back in the dya, or stuck to the same 5 or 6 servers. (wireplay or barrysworld etc.) Curiously the MSN Gaming Zone had a good line in player-run servers, possibly still does. Quake 2's multiplayer code is a bit flaky compared to quakeworld, but these days broadband ought to make that irrelevant.

Quake 2 Threewave CTF is still the best CTF ever made, so give it a go.


All times are GMT -4. The time now is 10:37 PM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.