LucasForums

LucasForums (http://www.lucasforums.com/index.php)
-   Console Discussion (PS2/XBOX/PSP) (http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?f=615)
-   -   [PS2] 2 player option??! (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=165477)

PirateSkin 05-30-2006 08:37 AM

[PS2] 2 player option??!
 
Hi,

Maybe I'm being stupid, or missing something but..
I've got Battlefront (1) on the PS2 and I want to play 2-player split-screen mode, not online.
When I select the 'Multiplayer' option on the main menu I just get a message saying something about me not being online.
I was under the impression that you can play 2-player split-screen with this game.

Can anyone help / advise on this as me and my bro want to session it with some beers!

Cheers Guys!

Captain-Panaka7 05-30-2006 01:03 PM

At the main menu theres a thing called Splitscreen choose that it leads to a menu that has 4 slots and thats multiplayers offline

TSR 05-30-2006 01:07 PM

:xp:
i do believe you have forgotten to have your eyes tested. and panaka, on splitscreen you can only have 2 at a time on ps2. on xbox, its 4.:)

smiles all around.

Captain-Panaka7 05-30-2006 01:09 PM

:)yea.. i dont got it on ps2 :)

MachineCult 05-30-2006 04:12 PM

Quote:

Originally Posted by Captain-Panaka7
:)yea.. i dont got it on ps2 :)

I haven't got it on the PS2 would have been better.

Quote:

Originally Posted by PirateSkin
I was under the impression that you can play 2-player split-screen with this game.

You can, you don't select "Multiplayer", there is a "Splitscreen" option on the main menu, remember you need two PS2 controllers to play splitscreen on Battlefront, not a PS2 and PS1 controller.

Niner_777 05-30-2006 06:09 PM

My friend had this same problem. You need two of the same controllers. I think he had to buy the same brand of controller too. Maybe one was just a PS1 controller.

MachineCult 05-30-2006 06:19 PM

Quote:

Originally Posted by Niner_777
My friend had this same problem. You need two of the same controllers. I think he had to buy the same brand of controller too. Maybe one was just a PS1 controller.

I play splitscreen with two PS2 controllers of different brands, it just needs to be not PS1 to work.

Redtech 05-31-2006 08:27 AM

Yeah, although I'm sure that the menu is "splitscreen" rather than using the mulitplayer option? Then when you come to choose sides, just choose opposing teams to get a vs mode, or the same side to get co-op.

It's one feature I like as it's intuative.


All times are GMT -4. The time now is 04:10 AM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.