LucasForums

LucasForums (http://www.lucasforums.com/index.php)
-   Technical Support (http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?f=688)
-   -   Lego Star Wars II install problems (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=170302)

C03X 09-09-2006 02:14 PM

Lego Star Wars II install problems
 
Hi, I've tryed installing the game on XP professional and it throws up an error 1330 followed by an error 1603.
However it installs fine on XP home on the same computer. How do I get it to run in professional, its a pain rebooting to home just to play one game.

Commander Obi-Wan 09-09-2006 03:51 PM

I am not completely sure why. I have Window Professional and it works fine. MAybe because you have both. Otherwise, I am not sure why.

DemonKing 09-13-2006 04:49 AM

I have the same problem on my machine (XP PRO) but it installs fine on my wife's computer (XP Home).

According to the Lucasarts website they are aware of the issue and are working on a fix.

flobert 09-16-2006 06:15 AM

I have XP home and get the same error message any ideas?

coupes. 09-16-2006 04:12 PM

According to DemonKing, Lucasarts are aware of the issue, so I'm guessing they'll release a patch in the near future that will correct this problem.

DemonKing 09-17-2006 01:14 AM

The patch is now up at Lucasarts.

http://support.lucasarts.com/patches...Update1_01.htm

TSR 09-17-2006 05:02 PM

huzzah and hurrah...

ellpee 09-25-2006 08:35 PM

The patch doesn't work for me...
 
I got the original error trying to install it, but using the patch gives me a different error - it's trying to find a file in the .cab file that isn't there.

Are there any other options I can try to get this game installed?

seropus 11-28-2006 01:57 PM

First post. Still having problems with the patch. it is at the end of the installation.

jindydiver 12-24-2006 07:26 PM

G'day all

I bought this game for my son for xmas and now I have the same problem. At the end of the install it tells me it can't find a file in the .cab.

Is there a fix for this yet?

cheers

PNGHarbinger 01-03-2007 12:44 AM

Me Too! Me Too!
 
I'm getting the same problem. So I tried the patch installer, v1.02 as well. A different error, but still no Lego Star Wars II for me.

Any ideas?

:blast5:

I guess I can try the info here http://www.technipages.com/modules.p...rder=0&thold=0

jindydiver 01-04-2007 12:29 AM

Quote:

Originally Posted by PNGHarbinger
I'm getting the same problem. So I tried the patch installer, v1.02 as well. A different error, but still no Lego Star Wars II for me.

Any ideas?

:blast5:

I guess I can try the info here http://www.technipages.com/modules.p...rder=0&thold=0


That patch just gets us to the second error, still no game :(


All times are GMT -4. The time now is 12:11 AM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.