LucasForums

LucasForums (http://www.lucasforums.com/index.php)
-   Feedback (http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?f=584)
-   -   Having trouble... (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=185813)

Kestor_One 01-30-2008 03:42 PM

Having trouble...
 
I am having trouble with StarWarsknights.com/tools section. I don't know why, but when I try to download some tools ( I don't have this problem with all tools, though ), it just leads me to a blank page with nothing in it. It's been this way for over a month. And problem is, I get this thing with almost all the essential modding tools for kotor (like Tk102's DLG and GFF Editor).

Please help me out here, am I blind or is there something wrong ?

Kestor_One 01-30-2008 06:41 PM

UPDATE : Nevermind I managed to download my tools elsewhere (kudos to Tk102 and his site !). I would still appreciate if someone told me what happened to StarWarsknights though, just so that I can die in peace (well, not literally ;))

tk102 01-30-2008 06:43 PM

You can try a couple things:
1. If you have a download accelerator, don't use it. Instead, right-click the link and choose "save link as".
2. Clear your cache and try again.
3. Try using a different browser.
4. Try downloading the utilities from the website in my signature. (edit: ah, looks like this worked for you)

Kestor_One 01-31-2008 12:11 PM

Thanks so much for your help. It still doesn't work, but I don't care anymore thanks to your site :). I picked up a few tutorials and made a couple o' simple custom modules. It's really fun :D

Thanks again !


All times are GMT -4. The time now is 07:22 PM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.