LucasForums

LucasForums (http://www.lucasforums.com/index.php)
-   Holowan Laboratories (http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?f=324)
-   -   Mod Question (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=189282)

2Corin517 06-02-2008 12:53 PM

Mod Question
 
Alright kinda new to the modding scene, made a force power, made a couple items, not much but I"m comfortable with KotOR Tool now.

So I've made a Force Power, now I'm aching to make a feat. I'm hoping to make 2 feats actually, the same feat, both games. How do you make feats? Where are the feat scripts? I've looked in Spells.2da, and Feats.2da, but I don't find anything about where to find scripts.

Darth InSidious 06-02-2008 01:06 PM

Feats are hardcoded into the game, and are unmoddable, I'm afraid.

2Corin517 06-02-2008 01:12 PM

Re: Feats
 
So the only way to do this would be to make a force power with a cost of 0?

EnderWiggin 06-02-2008 01:22 PM

Quote:

Originally Posted by 2Corin517 (Post 2471752)
So the only way to do this would be to make a force power with a cost of 0?

Yes. Well, that is if you could set the script to add a feat. But any non-force sensitive NPC would not be able to use it.

_EW_

stoffe 06-02-2008 02:11 PM

Quote:

Originally Posted by 2Corin517 (Post 2471748)
So I've made a Force Power, now I'm aching to make a feat. I'm hoping to make 2 feats actually, the same feat, both games. How do you make feats? Where are the feat scripts?

You can only add placeholder feats, since the actual workings of the feats are hardcoded in the game engine for the most part. Thus only feats with indirect effects are meaningful to add.

While you can't trigger a script directly when a feat is activated, you can check for their presence in other scripts and then make those behave differently. The most common application for this is feats that add extra options in dialogs, or feats that modify how force powers work (extend durations, increased healing, do more damage etc when the force user knows a certain feat), or feats that modify the characters proficiency in using grenades, rockets, shields, medpacs etc.

2Corin517 06-02-2008 02:18 PM

Problem
 
I just realized I"d have to make it a buff type thing as it wouldn't work like normal. Unless I just attempted to simulate a feat. (Send normal request for attack. This would take some work, so I may have to settle for a buff for now.


All times are GMT -4. The time now is 06:51 PM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.