LucasForums (
-   JO Mapping (
-   -   Problem with own textures (

master139 04-25-2009 04:14 AM

Problem with own textures
Hi im working at the moment on a JK2 clanmap.

And i wanted to use own textures.
I just load up PS CS3 and made a picture and made a text on it.
Then i saved it put it into textures in base folder.
Build with it in my map.
Now i made a pk3 and want to the the map. Everything worked but the textures was just not displayed.
As i want to load up the map in SP to make my levelshot jk2 had a error and sayed:
R_CreateImage: textures/own/launch dimensions (234 x 162) not power of 2!

Wat does that mean?
Do i have to resize the texture to a compatible size ?

Hope i didnt wrote to much and that you can understand my bad english.

nizwiz 04-25-2009 04:26 AM

Ye, you'll have to resize the texture image. Width and height must be powers of 2.

master139 04-25-2009 04:55 AM

thanks helped me much :thmbup1:

All times are GMT -4. The time now is 08:50 AM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2015 - All rights reserved.