LucasForums

LucasForums (http://www.lucasforums.com/index.php)
-   Cybernetics Lab (http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?f=718)
-   -   Is it a glitch or am I an idiot? (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=200062)

Singin Hobo 08-25-2009 03:54 PM

Is it a glitch or am I an idiot?
 
I'm at part 3 where you have to disrupt the beams. I've beaten the room where you have to displace those boxes to fix the beam and I've done that and killed everybody. According to a walkthrough I saw the next open door should be to the left but there isn't one there or anywhere else in the room. I've gone back to the checkpoint a few times with the same result... have I hit a glitch or am I missing something? Should I restart the whole mission?

RoxStar 08-29-2009 02:11 PM

I'd say restart the whole mission. I had no problems at that point.


All times are GMT -4. The time now is 07:45 PM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.