LucasForums

LucasForums (http://www.lucasforums.com/index.php)
-   Forum Help & Feedback Center (http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?f=217)
-   -   Help! I'm getting a fatal error when I post a reply! (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=203278)

Jae Onasi 03-28-2010 03:14 PM

Help! I'm getting a fatal error when I post a reply!
 
Last, night, a few scripts stopped working properly on Lucasforums. This caused people to get a 'fatal error' message when replying.

stoffe and s-island are working on resolving this as quickly as possible, but it's been very difficult to track down. stoffe has done a work-around to get replies to even work at all. However, sometimes you may still get the fatal error message.

Here's what you can do until this is fixed.
1. Bookmark the forum (or your favorite subforum).
2. Reply as usual
3. Even if you get an error message, the database has saved the reply. If that has happened, don't refresh, or it may post your reply twice. Instead, go to your bookmark, and click that again. It won't take you back to the thread unless you have that bookmarked, but when you do return to the thread you just posted in, you'll see your reply show up.

Darth Avlectus 04-01-2010 11:28 PM

Funny though you should mention it, I actually had one of those just the other day. I Copied the message and went to our dear beloved Network Caretaker with it.

I tell ya she's really somethin'! ;) I think she deserves an award of some kind for her diligence and hard work.


All times are GMT -4. The time now is 12:03 PM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.