LucasForums

LucasForums (http://www.lucasforums.com/index.php)
-   Forum Help & Feedback Center (http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?f=217)
-   -   Mark forum read button (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=208728)

Ferc Kast 11-05-2011 11:22 AM

Mark forum read button
 
I've noticed recently that every time I click the Mark Forum Read button inside a subforum it sends me to an error page. However, on the network forum with that subforum, the Mark Forum Read link under Forum Tools does function properly. :confused: Personally, it's not too much of a problem; It's more of an inconvenience. Nonetheless, I thought I ought to mention it.

ChAiNz.2da 11-08-2011 12:40 PM

Ran in to the same problem myself... good to know it's not just me.. hehe.
Been using the dropdown menu function to mark them lately, but yeah.. that shiny button makes things tempting and I wind up clicking it every now and then forgetting that it doesn't work.. :fist:

stoffe 11-18-2011 02:02 PM

Quote:

Originally Posted by Ferc Kast (Post 2794799)
I've noticed recently that every time I click the Mark Forum Read button inside a subforum it sends me to an error page. However, on the network forum with that subforum, the Mark Forum Read link under Forum Tools does function properly. :confused: Personally, it's not too much of a problem; It's more of an inconvenience. Nonetheless, I thought I ought to mention it.

This should be fixed now. ::


All times are GMT -4. The time now is 12:10 AM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.