LucasForums (
-   Tech Centre (
-   -   screenshots! (

Slave I 07-30-2002 01:33 PM

when ever i try to make screenshots by pushing F12, the game pauses like it should. but i can never find them on my computer after i quit the game. Can some body please help?

talldudeX 08-01-2002 10:47 PM

Try pressing "Print Screen". Then close the game and go into a paint program and press cntrl+v at the same time. Then you should just be able to save the screen shot.

Slave I 08-02-2002 10:05 PM

That works but only to the last screenshot i take. do i have to exit and do that process each time i make one screenshot?

All times are GMT -4. The time now is 01:07 PM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2015 - All rights reserved.