View Single Post
Old 10-14-2007, 01:19 AM   #34
manoface
Rookie
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 13
Quote:
Originally Posted by manoface
i just installed TSL on mine, vista ultimate, the game doesn't seem to recognize my nvidia beta driver,8600GTSx2, when i scan hardware it says i fail video. when i press play it "stopped responding"
heres my config report

[SWKotOR]
ReportDateTime=10/13/2007 9:17:48 PM
SysInfoVersion=v1.00.60
GameExists=1
GameVersion=v2.10.427
GameInstallLocation=C:\Program Files\LucasArts\SWKotOR2\

[OS] i dont know why it says its xp but its vista ultimate
Name=WinXp
Version=Windows XP v5.1 build 2600 Service Pack 2
Service Pack=None
Status=Pass

[SwapFiles]
?:\pagefile.sys=0

[CPU]
CPUCount=1
CPUSpeed=2399
CPUFamily=6
CPUModel=15
CPUStepping=11
CPUVendor=Intel
CPUName=Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz
Status=Pass

[Memory]
RAM=2048
Status=Pass

[Disk Free Space]
C: (NTFS), UNICODE=113.58GB
Status=Pass

[CD-ROMs]
DriveLetters=D:\
Drives=SONY DVD RW AW-Q170A ATA Device

[Video]
Video Card Name=
Video Memory=1024
Desktop Resolution=0x0x0
DirectX=DirectX 9.0c (4.09.00.0904)
OpenGL Version=2.1.1
OpenGL Vendor=NVIDIA Corporation
OpenGL Renderer=GeForce 8600 GTS/PCI/SSE2
NVidia Driver=(null) im using the latest driver
Vid Card Status=Warning
Vid Card Driver Status=Fail
GL Status=Pass
DX Status=Pass

[Audio]
Sound Card Name=Speakers (Realtek High Definition Audio)
Status=Pass


;Game Options from swkotor2.ini

[Display Options]
FullScreen=1
Disable Movies=0
Disable Intro Movies=0
Sort Modules=1
Width=640
Height=480
BitsPerPixels=32
RefreshRate=60

[Sound Options]
Sound Init=1
Disable Sound=0
Force Software=0

[Graphics Options]
EnableHardwareMouse=1
FullScreen=0
RefreshRate=60
Width=1280
Height=960
V-Sync=1
Texture Quality=1
Anti Aliasing=0
Emitters=1
Anisotropy=1
Frame Buffer=1
Soft Shadows=1
Brightness=57

[Game Options]
Disable Movies=0

[config]
firstrun=0

Last edited by manoface; 10-26-2007 at 01:41 AM.
manoface is offline   you may: quote & reply,