View Single Post
Old 10-05-2010, 11:19 PM   #453
Sarsoman
Lurker
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 4
Hello, I've been trying to figure this problem out for a good while now.. I downloaded this off of a torrent a month or two back and couldn't get it to work, so I decided to just buy the game at Target last night and see what happened (KOTOR 2).

I followed the installation guide and it didn't work, so I've been fidgeting around with the specs and I've finally had enough.

Evil Q, If you can help me solve this problem I would appreciate it more than you know.

Here are my specs:

[SWKotOR]
ReportDateTime=10/5/2010 10:13:54 PM
SysInfoVersion=v1.00.60
GameExists=1
GameVersion=v2.00.424
GameInstallLocation=C:\KOTOR 2\

[OS]
Name=WinXP
Version=Windows XP v5.1 build 2600 Service Pack 2
Service Pack=None
Status=Pass

[SwapFiles]
?:\pagefile.sys=0

[CPU]
CPUCount=4
CPUSpeed=2128
CPUFamily=6
CPUModel=5
CPUStepping=2
CPUVendor=Intel
CPUName=Intel(R) Core(TM) i3 CPU M 330 @ 2.13GHz
Status=Pass

[Memory]
RAM=3896
Status=Pass

[Disk Free Space]
C: (NTFS), UNICODE=12.54GB
D: (NTFS), UNICODE=22.78GB
Status=Pass

[CD-ROMs]
DriveLetters=E:\,F:\,G:\
Drives=HL-DT-ST DVD+-RW GT30N ATA Device

[Video]
Video Card Name=RDPDD Chained DD
Video Memory=2048
Desktop Resolution=1366x768x32 @ 60Hz
DirectX=DirectX 9.0c (4.09.00.0904)
OpenGL Version=2.1.0 - Build 8.15.10.2202
OpenGL Vendor=Intel
OpenGL Renderer=Intel(R) HD Graphics
Vid Card Status=Warning
Vid Card Driver Status=Pass
GL Status=Pass
DX Status=Pass

[Audio]
Sound Card Name=Speakers (Realtek High Definition Audio)
Status=Pass


;Game Options from swkotor2.ini

[Display Options]
FullScreen=0
Disable Movies=1
Disable Intro Movies=1
Sort Modules=0
Width=1024
Height=768
BitsPerPixels=32
RefreshRate=60

[Sound Options]
Music Volume=85
Voiceover Volume=85
Sound Effects Volume=85
Movie Volume=85
Number 3D Voices=16
Number 2D Voices=24
2D3D Bias=0.50
Force Software=1
EAX=0
Sound Init=0
Disable Sound=0

[Graphics Options]
V-Sync=0
Anisotropy=1
Frame Buffer=0
Anti Aliasing=0
Texture Quality=0
Grass=0
Soft Shadows=0
Shadows=0
Brightness=0
EnableHardwareMouse=0
FullScreen=0
RefreshRate=60
Width=1024
Height=768

[Game Options]
UnlockedPlanetSongs=1
Enable Tooltips=0
Keyboard Camera Deceleration=2000.000000
Keyboard Camera Acceleration=500.000000
Keyboard Camera DPS=200.000000
TextureVariation=0
BodyVariation=0
AppearanceType=0
PCGender=0
GameCompleted=0
CurSithLord=0
Hide InGame GUI=0
Use Small Fonts=0
Hide Unequippable=0
Tutorial Popups=0
Subtitles=1
Mini Map=1
Floating Numbers=1
Status Summary=1
Enable Mouse Teleporting To Buttons=1
Mouse Sensitivity=44
Difficulty Level=1
Auto Level Up NPCs=0
Mouse Look=0
AutoSave=1
EnableScreenShot=0
Reverse Mouse Buttons=0
Reverse Ingame YAxis=0
Reverse Minigame YAxis=0
Combat Movement=1
TooltipDelay Sec=1
Disable Movies=1

[config]
firstrun=0

[Keymapping]
Action286B=8
Action286A=7
Action285B=10
Action285A=9
Action284B=54
Action284A=51
Action283B=54
Action283A=51
Action282B=69
Action282A=73
Action281B=53
Action281A=76
Action280B=69
Action280A=73
Action268=52
Action265=58
Action264=57
Action263=43
Action262=85
Action261=84
Action260=83
Action259=82
Action258=81
Action257=80
Action256=79
Action255=78
Action254=77
Action253=31
Action245=75
Action244=55
Action243=67
Action242=74
Action241=87
Action240=56
Action239=68
Action238=82
Action236=83
Action234=81
Action232=80
Action230=79
Action228=78
Action226=77
Action225=70
Action224=90
Action223=31
Action222=25
Action221=24
Action220=29
Action219=28
Action218=42
Action217=87
Action216=65
Action215=63
Action214=60
Action213=62
Action212=61
Action211=66
Action210=59
Action209=71
Action208=89
Action207=72
Action206=30
Action205=55
Action204=67

[Autopause Options]
End Of Combat Round=0
Mine Sighted=0
Enemy Sighted=1
Party Killed=1
Action Menu=0
New Target Selected=1

[Movies Shown]
Movie10=0
Movie 9=0
Movie 8=0
Movie 7=0
Movie 6=0
Movie 5=0
Movie 4=0
Movie 3=0
Movie 2=0
Movie 1=0
Movie 0=4


I've got an Intel HD Graphics video card, I think this has something to do with my "Flipping Policy to Blip" issue that some have. My problem is that when I get to the 3D Options panel on my video card control panel, there is no option for flipping policy. I've uninstalled the driver and reinstalled it like some said and it just installed the same thing I had.. I hope that helps in solving the problem..

Thanks!
Sarsoman is offline   you may: quote & reply,