View Single Post
Old 11-20-2012, 07:19 PM   #848
ShinWalks
Lurker
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 4
I tried taking the resolution all the way down to 800x600, and it still crashed.

When I tell the configuration app to scan my hardware, it says that the scan has failed. However, the details screen reads:

Video: RDPDD Chained DD 2048MB
Graphics Recommended: ATI Radeon 9200 or better, nVidia GeForce 4 Ti or better (128MB VRAM)

and the saved log reads:

[SWKotOR]
ReportDateTime=11/20/2012 6:20:02 PM
SysInfoVersion=v1.00.60
GameExists=1
GameVersion=v2.10.427
GameInstallLocation=D:\Games\LucasArts\SWKotOR2\

[OS]
Name=WinXP
Version=Windows XP v5.1 build 2600 Service Pack 2
Service Pack=None
Status=Pass

[SwapFiles]
?:\pagefile.sys=0

[CPU]
CPUCount=4
CPUSpeed=3292
CPUFamily=6
CPUModel=10
CPUStepping=9
CPUVendor=Intel
CPUName= Intel(R) Core(TM) i3-3225 CPU @ 3.30GHz
Status=Pass

[Memory]
RAM=4096
Status=Pass

[Disk Free Space]
C: (NTFS), UNICODE=5.66GB
D: (NTFS), UNICODE=65.73GB
E: (NTFS), UNICODE=118.26GB
Status=Pass

[CD-ROMs]
DriveLetters=F:\
Drives=HL-DT-ST BD-RE BH14NS40 ATA Device

[Video]
Video Card Name=RDPDD Chained DD
Video Memory=2048
Desktop Resolution=1600x1200x32 @ 60Hz
DirectX=DirectX 9.0c (4.09.00.0904)
OpenGL Version=4.0.0 - Build 9.17.10.2875
OpenGL Vendor=Intel
OpenGL Renderer=Intel(R) HD Graphics 4000
Vid Card Status=Warning
Vid Card Driver Status=Pass
GL Status=Pass
DX Status=Pass

[Audio]
Sound Card Name=Speakers (Realtek High Definition Audio)
Status=Pass


;Game Options from swkotor2.ini

[Display Options]
FullScreen=1
Disable Movies=0
Disable Intro Movies=0
Sort Modules=1
Width=1600
Height=1200
BitsPerPixels=32
RefreshRate=60

[Sound Options]
Music Volume=85
Voiceover Volume=85
Sound Effects Volume=85
Movie Volume=85
Number 3D Voices=32
Number 2D Voices=32
2D3D Bias=1.00
EAX=0
Sound Init=0
Disable Sound=0
Force Software=0

[Graphics Options]
Anisotropy=1
Frame Buffer=1
Grass=1
Soft Shadows=1
Shadows=1
Brightness=57
EnableHardwareMouse=1
FullScreen=1
RefreshRate=60
Width=1600
Height=1200
V-Sync=0
Texture Quality=2
Anti Aliasing=0
Disable Vertex Buffer Objects=1

[Game Options]
UnlockedPlanetSongs=1
Enable Tooltips=1
Keyboard Camera Deceleration=2000.000000
Keyboard Camera Acceleration=500.000000
Keyboard Camera DPS=200.000000
TextureVariation=0
BodyVariation=0
AppearanceType=0
PCGender=0
GameCompleted=0
CurSithLord=0
Hide InGame GUI=0
Use Small Fonts=0
Hide Unequippable=0
Tutorial Popups=1
Subtitles=1
Mini Map=1
Floating Numbers=1
Status Summary=1
Enable Mouse Teleporting To Buttons=1
Mouse Sensitivity=44
Difficulty Level=1
Auto Level Up NPCs=0
Mouse Look=0
AutoSave=1
EnableScreenShot=0
Reverse Mouse Buttons=0
Reverse Ingame YAxis=0
Reverse Minigame YAxis=0
Combat Movement=1
TooltipDelay Sec=1
Disable Movies=1

[config]
firstrun=0

N.B.: I am running Windows 7 x64 SP1, contrary to the hardware scan results.

BUT:

I found that it will load and run (at least to the point of starting to move T3 around the Hawk) if I disable movies in the config. The game instantly crashes, however, if I try to turn on any AA or AF in the advanced graphics options. So, maybe my only option is to miss all the cutscenes? :/
ShinWalks is offline   you may: quote & reply,