lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: I MOST PLAY THAT MAP I AM ON ?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 01-18-2009, 12:02 PM   #1
per-lololol
Lurker
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 1
I MOST PLAY THAT MAP I AM ON ?

does i have to play that map i am on cause i want to play another one
per-lololol is offline   you may: quote & reply,
Old 01-18-2009, 05:39 PM   #2
GeneralPloKoon
Just a Time Traveller
 
GeneralPloKoon's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Hogwarts
Posts: 1,532
Current Game: Borderlands (PS3)
Um, could you rephrase that please?
GeneralPloKoon is offline   you may: quote & reply,
Old 01-18-2009, 05:40 PM   #3
Jeff
Rating: Awesome
 
Jeff's Avatar
 
Status: Administrator
Join Date: Jan 2005
Location: Chicago, IL, USA
Posts: 8,431
Current Game: SWTOR
Imperialist Meatbags Guild Officer The Walking Carpets Guild Officer Notable contributor LFN Staff Member 
Yes, please be more specific and give us more information or future posts that don't make sense will be deleted.


Follow me on Twitter
Follow StarWarsMMO.net on Twitter | Like us on Facebook
Jeff is offline   you may: quote & reply,
Old 01-19-2009, 05:32 AM   #4
Jason Skywalker
Fight da Powah
 
Jason Skywalker's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 3,152
Current Game: SMT: Imagine
I'm guessing he wants to know if he can choose to play level x or level y.

No, to play a certain level, you need to play the entire game until that level.
Jason Skywalker is offline   you may: quote & reply,
Old 01-19-2009, 05:30 PM   #5
Da_man
CHEATER (Apparently)
 
Da_man's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Sunny Arizona
Posts: 1,173
Current Game: Team Fortress 2
I bet it's rhett or jaymack in disguise just to screw with us.

In any case, please be coherent.

Da_man is offline   you may: quote & reply,
Old 06-14-2010, 06:02 AM   #6
SciFiGeek17
Rookie
 
SciFiGeek17's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: USA - West Coast
Posts: 28
Current Game: The Force Unleashed
Quote:
Originally Posted by Jason Skywalker View Post
I'm guessing he wants to know if he can choose to play level x or level y.

No, to play a certain level, you need to play the entire game until that level.
I think you are mistaken. Once I played the game through once, I can choose any level by going to options and mission select.


~I'm just a SciFi Geek with way too much time on her hands~

SciFiGeek17 is offline   you may: quote & reply,
Old 07-03-2010, 11:14 PM   #7
Gamma097
Rookie
 
Gamma097's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Wisconsin
Posts: 141
On the PS2 version, there is no level select. You have to play through the levels in the order of the story.



Join Carbonite Modders | Carbonite Modders Site | ARC Trooper Mod Updates
If you would like to voice a character in the ARC Trooper Mod, please send me a private message, and I'll see what I can do.
If you have any Mandalorian songs like Vode An, Rage of the Shadow Warriors, or Gra'tua Cuun on your MP3 or computer, paste this to your signature.
Gamma097 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Force Unleashed > General > Lord Vader's Chamber > I MOST PLAY THAT MAP I AM ON ?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:57 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.