lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: FOC wont start...running XP
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 10-29-2009, 07:32 PM   #1
Kyra
Lurker
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 3
FOC wont start...running XP

So i have both EAW and FOC, FOC version is 1.1. when i click on the FOC button on the launcher, or if i use the shortcut on my desktop, nothing at all happens. not even an error message. i dont see even a black screen or anything, it's as if i had never clicked on the button. I have searched the internet and have not found anyone else having quite the same problem as i. Anyone here know what is going on?

Specs are as follows:

Windows XP Home SP2
AMD Athlon XP 2800+, ~2.1 GHz
1024 MB RAM
NVIDIA GeForce 6200 with 256 MB
DirectX 9.0c
Kyra is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Empire At War > EaW General Discussion > Tech Centre > FOC wont start...running XP

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:28 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.