lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Xwing95/TIE95 Doesn't Draw Polygons with 3D Acceleration On
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 07-24-2010, 09:37 PM   #1
edgeofblade
Lurker
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 4
Xwing95/TIE95 Doesn't Draw Polygons with 3D Acceleration On

So, I've done the MSI install, I've installed the compatibility fix.

When I went to set the 3D accelerator in the launcher, it only said "Primary Display Driver". I pushed though that and set the 3D Accelerator in game. Now, when I play, all I see is the starfield and no ship models.

Did I do something wrong?

W7 Ult. 64bit, Nvidia 9800 GT
edgeofblade is offline   you may: quote & reply,
Old 07-26-2010, 11:44 AM   #2
Wildstar
Can outbowl most of you
 
Wildstar's Avatar
 
Status: Moderator
Join Date: Jun 2003
Location: Brockton, MA, USA
Posts: 1,495
10 year veteran! Forum Veteran LFN Staff Member 
You may need the new "XWA Hacker" too, which includes fixes for the graphics in not only XWA but the other Windows games in the series, as well (it will NOT work for DOS X-Wing and TIE Fighter). Head to this link and find the file attachment on one of the posts (it's a long thread, but I linked the page the file attachment appears on).



Last edited by Wildstar; 07-26-2010 at 06:57 PM.
Wildstar is offline   you may: quote & reply,
Old 07-26-2010, 01:22 PM   #3
edgeofblade
Lurker
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 4
Many thanks Wildstar, and much gratitude for supporting such an old game like this.

I'll give this a try when I get home today.
edgeofblade is offline   you may: quote & reply,
Old 07-26-2010, 09:47 PM   #4
edgeofblade
Lurker
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 4
The graphics fix works... but only in the training maze. Namely because I can't target anything. I went slogging through that thread, but I don't see a solution for my NEW problem. In that thread, whywhyme described it as: "as soon as I target something the game gets super jumpy and a few seconds later will crash".

Can you help me jump to the solution, if there is one.
edgeofblade is offline   you may: quote & reply,
Old 07-27-2010, 11:28 AM   #5
Wildstar
Can outbowl most of you
 
Wildstar's Avatar
 
Status: Moderator
Join Date: Jun 2003
Location: Brockton, MA, USA
Posts: 1,495
10 year veteran! Forum Veteran LFN Staff Member 
Only thing I can suggest is to post in the thread I pointed you to, b/c I haven't seen anything like what you've described.


Wildstar is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Star Wars Classic Gaming > 2. Star Wars Gaming > X-Wing Trilogy & X-Wing Vs. TIE Fighter > Xwing95/TIE95 Doesn't Draw Polygons with 3D Acceleration On

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:12 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.