lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: I need help
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 05-02-2002, 12:24 PM   #1
Vincent Price
 
Join Date: May 2002
Posts: 1
I need help

I can't configure my joystick buttons properly. They work in other games but in Rogue Squadron I can't assign any other buttons except for number one.
I have a Logitech Wingman Extreme Digital.
Vincent Price is offline   you may: quote & reply,
Old 05-02-2002, 01:21 PM   #2
Rogue-for-Higher
 
Rogue-for-Higher's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: Rochester, NY
Posts: 485
Don't quote me on this but I belive there is a program to remap the buttions for Wingman joysticks. Try looking around the Logitech web site.


I’ll kill a man in a fair fight… or if I think he’s going to start one.
-Jayne Cobb, Serenity
Rogue-for-Higher is offline   you may: quote & reply,
Old 07-26-2003, 02:48 AM   #3
TheGleep
Lurker
 
Join Date: Jul 2003
Location: Draper, UT
Posts: 7
The program only works in USB mode

I've got a wingman 3D extreme. I plug it into the game port on my desktop, and I can't remap the buttons. Put it in the USB on my laptop, and no problem mapping buttons myself.

Earl
TheGleep@bigfoot.com
TheGleep is offline   you may: quote & reply,
Old 07-26-2003, 02:52 AM   #4
Dark Sad Shadow
^Forum Haunter^
 
Dark Sad Shadow's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Stalk "The night", if that's your wish, Yet, if you find my grave, I won't be there, There are thousands of places left for my despair.
Posts: 3,212
10 year veteran! Forum Veteran 
did you upgraded your joystick drivers?


i got that problem with my last joystick (sidewinder)

and i upgraded it so try it



Dark Sad Shadow is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > RogueSquadron.net > 2. Rogue Squadron > Tech Centre > I need help

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:11 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.