lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Music problems...
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 07-10-2004, 08:40 PM   #1
Nalukai
Banned
 
Nalukai's Avatar
 
Status: Banned
Join Date: Jul 2004
Location: Swamp Chef
Posts: 518
Music problems...

i am still getting the explicit track missing errors in testing my map with these settings on my entity:

music /music/NightFlight.mp3 ( yes its in gamedata/base/music

noise 100

spawnflags 4

origen 72 - 166 208

classname target_speaker

it is set directly center of map with the global attributes

any ideas????

oh yeah i compiled it in test BSP -meta, -vis -fast -super 2 -filter

guess ill try a final bsp to see if that has anything do do with it....

or should i use a worldspawn??? im not sure how that works tho- but my map is 99 percent complete only lacking teh tOOnz!!!!!
Nalukai is offline   you may: quote & reply,
Old 07-11-2004, 01:24 AM   #2
Nalukai
Banned
 
Nalukai's Avatar
 
Status: Banned
Join Date: Jul 2004
Location: Swamp Chef
Posts: 518
well i did the final super bounce8 compile and made the pk3 but still i get the error... one thing i did do was put the mp3 in the music dir of the pk3 instead of sounds, is that wrong? also im not sure how i can check/change the frequency of the mp3... somethin bout 44 mhz in stereo.... clueless.....come on peeps only thing i have left before able to release for your enjoyment... ^^ so holla atcha boy!
Nalukai is offline   you may: quote & reply,
Old 07-11-2004, 10:09 AM   #3
wedge2211
Commander, Rogue Squadron
 
wedge2211's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Ithaca, NY
Posts: 2,320
For a target_speaker, you want to set the NOISE key equal to the sound file, and have no music key. But usually, target_speakers are just used for sound clips. Global game music should be set by setting the MUSIC key on the worldspawn.


wedge2211 is offline   you may: quote & reply,
Old 07-11-2004, 02:58 PM   #4
Nalukai
Banned
 
Nalukai's Avatar
 
Status: Banned
Join Date: Jul 2004
Location: Swamp Chef
Posts: 518
aight ill just delete that speaker and try the worldspawn again but everytime i right click on 2d window it tells me that an entity cannot produce a worldspawn.... ill try riechdeisel on that...

so my keys and values as per my pk3 file should be

global attribute looped

key: music

value: /music/nightflight.mp3 ??

my mp3 is in the music directory within the pk3 file. there is a sound and music directory there.

and im not sure about the sound key and values what is the maximum value for sound or at least a good medium to about half full volume???
Nalukai is offline   you may: quote & reply,
Old 07-11-2004, 03:39 PM   #5
{NJO}*Dark
Rookie
 
{NJO}*Dark's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: cyberspace.co.uk
Posts: 149
are you sure it is ment to be /music/... because i think that you need to have it with out the first fwd slash
value music/....


~Dark
{NJO}*Dark is offline   you may: quote & reply,
Old 07-11-2004, 04:41 PM   #6
Ice Dyn4stY™
Rookie
 
Ice Dyn4stY™'s Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Switzerland
Posts: 99
Yes, press "N" (Without selecting something) then "KEY=music" "VALUE=path-to-music.mp3"
But the mp3 has to be 44100 Hz mono 64 kbps or the wav-file 16 oder 8 bit mono signed. I hope that's that you wanted to know ^^


#JK3Maps:

Castle of Sith (v. 1.1) 100% / Download
Castle of Darkness (v. 1.0) 7% / Screens

©2004 by Ice Dyn4stY™

Last edited by Ice Dyn4stY™; 07-12-2004 at 09:00 AM.
Ice Dyn4stY™ is offline   you may: quote & reply,
Old 07-11-2004, 05:10 PM   #7
Nalukai
Banned
 
Nalukai's Avatar
 
Status: Banned
Join Date: Jul 2004
Location: Swamp Chef
Posts: 518
yeah thats exactly what it was in the bsp compile still have to do the pk3

i think i busted a nut when i finally heard my music on there.... will post a link and shots to it when it is ready in about 2 hours to be dist to the public... THANKS!!!!!!!!!
Nalukai is offline   you may: quote & reply,
Old 07-12-2004, 07:45 PM   #8
wedge2211
Commander, Rogue Squadron
 
wedge2211's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Ithaca, NY
Posts: 2,320
Quote:
Originally posted by Nalukai
and im not sure about the sound key and values what is the maximum value for sound or at least a good medium to about half full volume???
Just FYI, you can't change the volume of a target_speaker with any key. You just have to add another target_speaker.

Also, you do NOt add a worldspawn by right-clicking. The worldspawn already exists. Just deselect everything and press N.


wedge2211 is offline   you may: quote & reply,
Old 07-13-2004, 03:32 PM   #9
Nalukai
Banned
 
Nalukai's Avatar
 
Status: Banned
Join Date: Jul 2004
Location: Swamp Chef
Posts: 518
yeah i got all that a few days ago and corrected what i needed to do.. thanks.

unfortunately a brush with no plane error came up and tryin to take care of that now... always somethin freakin new pops up just when i am bout to release it. sigh....
Nalukai is offline   you may: quote & reply,
Old 07-13-2004, 04:43 PM   #10
{NJO}*Dark
Rookie
 
{NJO}*Dark's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: cyberspace.co.uk
Posts: 149
make sure that you use the brush clean up what is in plugins / bobtoolz, that should take care of all of the brush/plane problems


~Dark
{NJO}*Dark is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JA Mapping > Music problems...

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:16 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.