lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: How to put my map in jk3 files?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 09-17-2005, 04:59 AM   #1
Mysterious Map
Rookie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 11
Question How to put my map in jk3 files?

How to put my map in jk3 files?
Mysterious Map is offline   you may: quote & reply,
Old 09-17-2005, 09:01 AM   #2
Tavion
Rookie
 
Tavion's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: The Netherlands
Posts: 120
Current Game: WoW, TFU, Batman
I dunno

I dunno
Tavion is offline   you may: quote & reply,
Old 09-17-2005, 11:39 AM   #3
lassev
cryptoscripter
 
lassev's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Finland
Posts: 1,087
I don't think this is quite the right place to be asking that question.


Frozen by ICARUS
lassev is offline   you may: quote & reply,
Old 09-18-2005, 04:57 AM   #4
Mysterious Map
Rookie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 11
where then?

Where shoot i set this thread then?
Mysterious Map is offline   you may: quote & reply,
Old 09-18-2005, 07:58 AM   #5
riceplant
Junior Member
 
riceplant's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 348
If I were you, I would take it up with jk3 files.
riceplant is offline   you may: quote & reply,
Old 09-18-2005, 07:51 PM   #6
wedge2211
Commander, Rogue Squadron
 
wedge2211's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Ithaca, NY
Posts: 2,320
There's a "Submit" link on the left nav bar at jk3files...Click it.


wedge2211 is offline   you may: quote & reply,
Old 09-19-2005, 09:49 AM   #7
Mysterious Map
Rookie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 11
ok

You mean the submit news button?
Mysterious Map is offline   you may: quote & reply,
Old 09-19-2005, 11:14 AM   #8
wedge2211
Commander, Rogue Squadron
 
wedge2211's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Ithaca, NY
Posts: 2,320
No, I mean the "Submit Files" button...because you want to submit a file, not submit news...


wedge2211 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JA Mapping > How to put my map in jk3 files?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:29 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.