lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Video Issues in XWA
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 01-06-2006, 11:44 AM   #1
Pizzaboy501
Lurker
 
Pizzaboy501's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: The Hive of scum and villany, aka Weinheim
Posts: 1
Video Issues in XWA

Hello,
first of all: don't flame if there is already a thread about my problem. I used the search function and found no answers.

My Problem: I just reinstalled XWA and it looks terribly ugly. to be precise. If I am far away from an object it looks ok, but if it happens to be at ca. 0.3 clicks, the textures start to blur.
I tried almost everything, from getting new drivers to mess around with the settings.. with no results. So I'm crying out for help
(It's not the corrupt fonts thing. I use the patch for high res)

My specs:
Athlon XP 1700
MSI K7T 266 Pro2 board
512 mb ram
GeForce 4800 (creative labs), ForceWare 81.98
Win XP Pro

Ingame Settings: everything as high as possible
Res: 1280*1024 (as in Windows)

Driver Settings:
AA: 4xS
Anisotropic: 8x
Vsync: active
Force Mip Maps: Trilinear
Texture Clamp: on
Extensionrestriction: off
Hardwareacceleration: 1 Screen
Tripple Buffer: on
Neg. LOD: Clamp
Pizzaboy501 is offline   you may: quote & reply,
Old 01-07-2006, 11:18 AM   #2
Wildstar
Can outbowl most of you
 
Wildstar's Avatar
 
Status: Moderator
Join Date: Jun 2003
Location: Brockton, MA, USA
Posts: 1,509
10 year veteran! Forum Veteran LFN Staff Member 
Can you try a post in the X-Wing Alliance Upgrade Project forums (specifically "Soft/Hardware Problems")? I wouldn't know about your particular problem, but I'm sure someone there does. You can actually also try the LucasArts tech support board, too.


Wildstar is offline   you may: quote & reply,
Old 01-13-2006, 04:52 PM   #3
BattleDog
Terrible in War
 
BattleDog's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Posts: 1,923
Roleplayer 
Your problem is to do with the way the game uses software vectors and is quite common but usually only at super close range. May I suggest setting everthing on your card to automatic instead of forcing the game to do things it wasn't designed for.

post at XWAU like the B-Wing pilot says.


Fly Fast,
Shoot Straight,
Live Long!
BattleDog is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > XWingAlliance.net > 1. XwingAlliance > Tech Center > Video Issues in XWA

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:30 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.