lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Running XWA
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 03-01-2006, 07:07 AM   #1
DedTheros
Lurker
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 5
Running XWA

ok i've tried other forums but no such luck...maybe someone can help here.

Haven't played XWA in ages, and since i've been in the SW frenzy with EaW coming out i thought i'd get back into it. Everything installs fine and i can get up to the mission screens but when i try and start any game i just get a black screen and booted back to desktop.

I know it's more then likely a video issue. Running it on a rig:

XP Pro SP2
P4 2.4Mhz
510MB RAM
Latest DX
GF FX5500

Tried switching around antialising and such but still no go. Also tried all the compatibilties and no go. I've seen other setups similar to mine so i'm assuming it can run with what i got. Does the video drivers need to be downgraded or what?
DedTheros is offline   you may: quote & reply,
Old 03-04-2006, 03:29 AM   #2
evgi
Lurker
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 3
i also cant run it it crashes to desktop when i begin a mission
gf6600tf 256mb latest drivers athlon64 3500+ =(
evgi is offline   you may: quote & reply,
Old 03-04-2006, 10:44 AM   #3
Wildstar
Can outbowl most of you
 
Wildstar's Avatar
 
Status: Moderator
Join Date: Jun 2003
Location: Brockton, MA, USA
Posts: 1,503
10 year veteran! Forum Veteran LFN Staff Member 
You guys may want to downgrade your drivers, yes.


Wildstar is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > XWingAlliance.net > 1. XwingAlliance > Tech Center > Running XWA

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:43 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.