lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Error When Loading Map
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 04-09-2006, 09:06 PM   #1
ZemmurkTrooper
Rookie
 
ZemmurkTrooper's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Baltimore, MD
Posts: 127
Exclamation Error When Loading Map

OK, ive been doing a map of mine, and in SP and MP it worked fine, but today it just stopped working in SP. It came up with an error saying that the game had to close.

Razorace had no idea other than it was an engine error, below is what it said on the window:

Error Signature:
AppName: jasp.exe AppVer: 1.0.1.0 ModName: jasp.exe
ModVer: 1.0.1.0 Offset: 000cf76c
Any ideas? I couldnt copy the log in, and it would be way too big anyways .

Please help, theres a lot on the line here for this map!


Stormtrooper For Life! Long Live The Empire!

Dark Forces Mod
http://darkforces.jediknight.net
Mapper

Dark Forces 2 Mod
http://shamusworld.gotdns.org/df2mod/
Mapper

Current Projects: JKMod, Tie Fighter Mod, DFMod, Ramsees Hed
ZemmurkTrooper is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JA Mapping > Error When Loading Map

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:41 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.