lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: User CP links broken?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 06-06-2006, 07:46 AM   #1
Ray Jones
[armleglegarmhead]
 
Ray Jones's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: digital
Posts: 8,256
10 year veteran! LF Jester Helpful! Forum Veteran 
User CP links broken?

If I click any of the links in the user control panel, then I always end up in my CP again. I'd say because the links appear to be somewhat messed up.

For instance - Private Messages:

Correct link should be: http://lucasforums.com/private.php?

Actual link: http://lucasforums.com/usercp.php/private.php?



Anyone able to copy this?


[edit]

Nope. You most probably won't.

I think I happened to be victim of some kind of update to the latest release of the Mozilla Firefox browser. That, or I have drugs in my system.

However, I cleared the cache and removed all cookies - et violine, it's working fine again.



Last edited by Ray G. Jones; 06-06-2006 at 08:00 AM.
Ray Jones is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Forum Help & Feedback Center > User CP links broken?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:08 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.