lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: i have a serious problem!!!
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 11-23-2006, 04:11 PM   #1
kaso
Lurker
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 2
Exclamation i have a serious problem!!!

I cant see planets in my EaW.all i see is big round coloured balls.yellow red brown...what can i do to see them.plz someone help.ive tried uninstalling but that didnt work.tried patches but nothing.
kaso is offline   you may: quote & reply,
Old 11-23-2006, 06:28 PM   #2
Jeff
Rating: Awesome
 
Jeff's Avatar
 
Status: Administrator
Join Date: Jan 2005
Location: Chicago, IL, USA
Posts: 8,431
Current Game: SWTOR
Imperialist Meatbags Guild Officer The Walking Carpets Guild Officer Notable contributor LFN Staff Member 
Perhaps can you take a screenshot of what exactly you're seeing? I don't exactly understand what you mean.


Follow me on Twitter
Follow StarWarsMMO.net on Twitter | Like us on Facebook
Jeff is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Empire At War > EaW General Discussion > Tech Centre > i have a serious problem!!!

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:08 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.