lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Remove Corruption
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 01-15-2007, 11:29 AM   #1
Darth Badguy
Rookie
 
Darth Badguy's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: The Netherlands
Posts: 113
Remove Corruption

How the heck do you remove corruption? What unit is needed for that?


(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into
(")_(") your signature to help him on his way to world domination!
Darth Badguy is offline   you may: quote & reply,
Old 01-15-2007, 12:35 PM   #2
YertyL
Junior Member
 
YertyL's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Germany
Posts: 390
Faction leaders, jedi/Sith and some others can be dragged onto a "remove corruption" slot (costs about 1500 credits though)
YertyL is offline   you may: quote & reply,
Old 01-15-2007, 02:09 PM   #3
Darth Badguy
Rookie
 
Darth Badguy's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: The Netherlands
Posts: 113
Okeey, thanks


(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into
(")_(") your signature to help him on his way to world domination!
Darth Badguy is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Empire At War > EaW General Discussion > Forces of Corruption > Remove Corruption

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:05 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.