lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: draw distance
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 01-24-2007, 10:40 PM   #1
Tinny
 
Tinny's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 1,188
draw distance

Hey guys, I was wondering if any of you knew how to affect the draw distance that a client renders. I know some shaders have values that can determine how close you have to be to them in order to render it I think.


Redeemed!

An old school mod for jedi academy.
Tinny is offline   you may: quote & reply,
Old 01-28-2007, 08:59 PM   #2
Gug Eyewalker
 
Gug Eyewalker's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Posts: 74
Whatever for?


We are the music makers, and WE are the dreamers of the dream. -Willie Wonka
Gug Eyewalker is offline   you may: quote & reply,
Old 01-28-2007, 11:10 PM   #3
Tinny
 
Tinny's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 1,188
I know that in larger maps, distant architecture seems to dissapear. I was thinking recent computers or a little less should be able to render say more of a city.


Redeemed!

An old school mod for jedi academy.
Tinny is offline   you may: quote & reply,
Old 01-29-2007, 04:32 PM   #4
CalcProgrammer1
Rookie
 
CalcProgrammer1's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 91
add the key 'distancecull' to the worldspawn, the value is how far it will draw, I used 10000 for my outdoor map (8096x8096) and it draws the whole thing except looking corner-to-corner


CalcProgrammer1 is offline   you may: quote & reply,
Old 01-29-2007, 10:57 PM   #5
Tinny
 
Tinny's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 1,188
Thanks for the tip bro, its a shame so many beautiful maps can't be completely seen. Is 10000 the upper cap? For example, in your map if you used 11450 or higher you can see corner to corner right?


Redeemed!

An old school mod for jedi academy.
Tinny is offline   you may: quote & reply,
Old 02-08-2007, 10:57 PM   #6
CalcProgrammer1
Rookie
 
CalcProgrammer1's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 91
I don't think so, I'm pretty sure you would be able to increase it for bigger maps, I found that 10000 isn't big enough and need to fix it. There are maps way bigger than mine that you can see in perfectly so I'm sure it's possible.


CalcProgrammer1 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JA Mapping > draw distance

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:39 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.