lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: XWA Xp
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 03-17-2007, 01:46 PM   #1
shasa
Lurker
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 2
XWA Xp

Hello my name is francesco, from Italy.
I played XWA many years until i changed computer.
Now with xp i decided to install it again ( full install )

It doesent work. it installs regularly but the when i hit play nothing happens ( the huorglass comes on for a couple of seconds and then nothing )

i read some posts so i did my spybot/adaware routine with no resul.
I also switched off all the virus scans ecc

I even installed the patch2 but no joy...

What should i do to make my favorite game work?

Thank you very much in advance for the good advice
shasa is offline   you may: quote & reply,
Old 03-17-2007, 01:57 PM   #2
shasa
Lurker
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 2
i have the exact problem of Kyle90

running an italian version of the game....

same problem also with the "wrong disk inserted" thing....

helpless...............
shasa is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > XWingAlliance.net > 1. XwingAlliance > Tech Center > XWA Xp

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:55 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.