lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: PS2 - No Mic Problem
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 09-24-2004, 09:05 PM   #1
VylStyle
Lurker
 
VylStyle's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 2
PS2 - No Mic Problem

I have a dedicated server set up. I have had no problems with my mic in any other rooms, however when I go to my server I have no mic and cant hear the other players. What do I need to do to fix it?
VylStyle is offline   you may: quote & reply,
Old 09-26-2004, 04:52 PM   #2
Freeski
Lurker
 
Join Date: Sep 2004
Location: Canada
Posts: 3
Im having the same problem man. Im guessing we need to open up a port but Im not sure which one. I set my PC as a DMZ host on my router but still no luck. Makes no sense..


- Ice
Freeski is offline   you may: quote & reply,
Old 09-29-2004, 10:08 AM   #3
kevstev
Lurker
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1
same here... I think it may be a limitation of my router though. What routers are you guys using? Can anyone confirm that they HAVE actually gotten their mic to work while hosting a server on their network?
-K
kevstev is offline   you may: quote & reply,
Old 09-30-2004, 09:03 PM   #4
ksitztfl
Lurker
 
ksitztfl's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Tampa, FL
Posts: 1
Mic Problem

Hey guys I've been having the exact problem, I'm using a linksys router, wired, just wondering if anyone had any luck, I tried opening up the gamespy recommended voice ports on both my PC and my PS2 ip addresses but no luck... HELP PLEASE
ksitztfl is offline   you may: quote & reply,
Old 10-05-2004, 06:40 AM   #5
Echo_t
Lurker
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 2
I had the same problem. It turned out that I had the ports on my router set to UDP and TCP. they only need to be set to TCP. Once the unchecked UDP it worked fine.

You should not have any ports on you router set to UDP.
Echo_t is offline   you may: quote & reply,
Old 10-05-2004, 05:32 PM   #6
VylStyle
Lurker
 
VylStyle's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 2
I have still had no success in figuring this out. Is everyone that has a dedicated PS2 server ran from their computer getting no sound? I can't believe that is supposed to work that way...gotta be a fix for it...

Vyl
VylStyle is offline   you may: quote & reply,
Old 10-12-2004, 03:18 AM   #7
FBI.SKUNK
Lurker
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 2
Same thing, NO MIC!!!. It works fine in every other room exept the one I'm hosting on my computer. I downloaded the PS2 Server program from Lucasfiles. I hope the Problem is fixed since you can only host 4 players on PS2 vs. 6-16 players on PC hosted room. THIS SUCKS!!!!
FBI.SKUNK is offline   you may: quote & reply,
Old 10-18-2005, 10:39 PM   #8
djmoose
Rookie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 15
Is there an official update on this? Vito told me about somehow starting up your PS2 first, and then starting to dedicated server...I got mine to work once...but now it's not working again.

Any thoughts?


djmoose is offline   you may: quote & reply,
Old 12-04-2007, 02:04 PM   #9
MASS
Lurker
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 1
Mic Check 1, 2... 1, 2?

Same problem here. I've tried opening all kinds of ports, only tcp, only udp, both together, with firewall, without firewall, and even putting my ps2 in a dmz, oddly the dmz fixed the mic issue but it made my connection weak and I was losing connection in my own room. I have an upstream bandwidth well over 1Mbps, I just don't get it. I was able to get the mics for other people to work but I couldn't hear them and they couldn't hear me... They were only able to hear each other. I don't know what to do about this... I seen somewhere on here somebody said someting about our connections may be too fast... WTF?!?

Last edited by MASS; 12-04-2007 at 02:30 PM.
MASS is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > SWBattlefront.net (SWBF I & II) > Star Wars Battlefront > Server Administration > PS2 - No Mic Problem

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:48 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.