lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Server uses protocol 15?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 12-12-2007, 07:47 PM   #1
MikeSkel
Lurker
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 1
Server uses protocol 15?

Hi, Im trying to set up a server on my computer using the DSmod. Ive done everything I can think of to get this damn server to work. Ive opened up port 29070 in windows (even though I dont have a firewall on) and Ive opened it up on my router.

I just cant get my server to show on the list, my mates cant connect (using the IP addy) and when I try to connect myself (in the "local" list it says "server uses protocol version 15" and awaiting challenge counts up indefinitely.

Anyone have any ideas what Im doing wrong?
MikeSkel is offline   you may: quote & reply,
Old 12-19-2007, 12:19 AM   #2
ensiform
The Stig
 
ensiform's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Sawtooth Cauldron
Posts: 1,241
Current Game: Borderlands 2
Your server isn't patched with the version 1.01.


iojamp project lead / coder
ensiform is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Help Center > Dedicated Server > Server uses protocol 15?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:52 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.