lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Can't access LFNetwork Sites
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 01-04-2008, 03:16 PM   #1
Tanesh
Rookie
 
Tanesh's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 157
Unhappy Can't access LFNetwork Sites

Hi,

I have the problem that I can't access any site from the LFNetwork since October. First I thought it was a general (though long lasting) problem with the server, but then I noticed that others could access lucasforums.com etc. I guess it could be a problem with my provider, because my brother has the same connection problems. I'm able to access the sites while using an external proxy, but since this connection is very slow this way, I'm wondering if it's possible to, uh, fix this somehow. I use a router, but don't have much experience with it. I just don't know where I could start or if there's even a workaround for it. I'm grateful for any ideas.

Tanesh is offline   you may: quote & reply,
Old 01-04-2008, 03:21 PM   #2
tk102
Well past expiration date
 
tk102's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 5,766
Current Game: Fallout 2
Forum Veteran Helpful! Notable contributor 
Hello Tanesh

Can you ping the sites? If you open a command prompt and type for example:

ping www.starwarsknights.com

what gets returned?

And if you bypass your router and connect directly into your modem, are you able to visit http://www.jediknight.net for example?


tk102 is offline   you may: quote & reply,
Old 01-04-2008, 03:55 PM   #3
Tanesh
Rookie
 
Tanesh's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 157
Hi!

No, I can't ping them. It exceeds the time limit.
Connecting directly to my modem is not possible, because it's not on the same floor. Originally my room was part of the attic, it was not intended to have a TV, phone or internet connection. We had to run the cables through the ceiling and several rooms. Wireless lan was not invented back then.

Tanesh is offline   you may: quote & reply,
Old 01-04-2008, 04:19 PM   #4
tk102
Well past expiration date
 
tk102's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 5,766
Current Game: Fallout 2
Forum Veteran Helpful! Notable contributor 
Follow-up on router: Is your router in some inaccessible place? If it's near a computer, you should be able to take the modem-router cable and plug it into your PC. If the router is near the modem, you should be able to take the PC-router cable and plug it into the modem.

Testing another PC: Do you have another computer that uses the same router? If so, can you access the site from there?

Tracert: From a command prompt, how far out do you get when you run:
tracert www.starwarsknights.com


tk102 is offline   you may: quote & reply,
Old 01-04-2008, 05:15 PM   #5
Tanesh
Rookie
 
Tanesh's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 157
Ok, I connected my PC directly with the modem, but got a limited connectivity error. Have to try that again tomorrow.
The problem with the site access is for all my PCs.
I also tried the tracert command. There was a timeout at 2, then it continued until 19, 20 - 30 was again a timeout.

Tanesh is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Forum Help & Feedback Center > Can't access LFNetwork Sites

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:56 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.