lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Choppy Cutscenes in JK
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 04-21-2008, 10:33 PM   #1
Thunderforge
Lurker
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 9
Choppy Cutscenes in JK

Recently, I found a copy of Jedi Knight: Dark Forces II. It runs fine for me, but my cutscenes are all choppy. They're fine for maybe the first 10 seconds, then the lipsync starts getting behind the audio, then the video constantly pauses to catch up. It makes the videos completely unwatchable. This happens in both the regular game and in the cutscenes menu.

My computer:

Windows XP SP2
AMD 64-bit processor (don't recall which one, sorry)
ATI Radeon HD 2400 AGP
2 GB RAM

As you can see, my computer ought to be able to handle videos like this correctly. However, it doesn't and so I'm very confused. I've updated using the latest patch (including the "unofficial" one), ran JK in compatibility mode. I've noticed that by alt-tabbing out of the program and back in, the video is synced up, but then it'll get back out of sync within five seconds or so.

If anybody has any ideas, I'd be obliged.
Thunderforge is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Knight / MotS > Choppy Cutscenes in JK

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:16 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.