lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Problem running a Linux server
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 05-17-2008, 06:24 AM   #1
madjawa
Rookie
 
madjawa's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 30
Question Problem running a Linux server

Hello!

I have an annoying problem on my Linux server (Ubuntu 8.04 Server). 3 days ago, I tried to run a JA dedicated server and I tried many mods too. Everything was working fine.

Since that, I juste moved some files around, and I did not install anything.

But today, when I run linuxjampded (with or without any argument), it says :
Code:
user@host:$ ./linuxjampded
Segmentation fault
That's all. Only this error.
And when I try to run a 1.0 (basejk) server, I get this:

Code:
user@host:$ ./linuxjampded
Inconsistency detected by ld.so: dl-version.c: 230: _dl_check_map_versions: Assertion `needed != ((void *)0)' failed!
I'm out of ideas. I checked the user permissions, tried with chmod 777, etc... Nothing worked...

Please help!
MadJawa
madjawa is offline   you may: quote & reply,
Old 05-17-2008, 12:27 PM   #2
ZerooftheFour
Rookie
 
ZerooftheFour's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 109
Well you need a file called jampgamei386.so all the DLLs and stuff are meaningless for Linux servers, its the jampgamei386.so that you need for the certain mod. At least when I owned a Linux server that was my proplem to. But getting the jampgamei386.so can be a problem if no one can compile in Linux.
ZerooftheFour is offline   you may: quote & reply,
Old 05-17-2008, 07:57 PM   #3
razorace
Impressive, Terran!
 
razorace's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 9,172
Are you using the patched version of the linux dedicated?


---Jedi Guardian of the Newbie Questions
---Masters of the Force Team Leader / Creator
---Open Jedi Project Lead Moderator / Co-Founder
razorace is offline   you may: quote & reply,
Old 05-18-2008, 04:20 AM   #4
madjawa
Rookie
 
madjawa's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 30
Yes, I'm using the 1.011 linuxjampded
madjawa is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Community > Hosted Forums > Open Jedi Project (OJP) > Problem running a Linux server

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:43 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.