lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: XvT 3dfx help...
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 05-23-2008, 01:20 AM   #1
Peaches_dc
Rookie
 
Join Date: May 2008
Posts: 10
XvT 3dfx help...

Hey all... I had a question about 3dfx for XvT:

I'm running Xvt and BoP on windows XP with a nvidia geforce 7600GS chipset. When I run the game with the 3d acceleration disabled it works excellent. I've recently gotten into modding the game, and I've added a ton of missions and new .OPT files for upgraded ship graphics. In order to run the new ship graphics 3d acceleration needs to be enabled. When I enable the acceleration, my game takes a dive. When I load a mission the frame rate is so low that it is absolutely un-playable!

I tried to remedy the problem by messing with the settings, but it seems that the only thing that worked was turning of the "diffuse lighting" option and running with "low" object resolution.

My question is this: This graphics engine is from 1998, so how come my new graphics card is not handling the settings? Is this a problem with drivers or chipset incompatibility?
Peaches_dc is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Star Wars Classic Gaming > 2. Star Wars Gaming > X-Wing Trilogy & X-Wing Vs. TIE Fighter > XvT 3dfx help...

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:11 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.