lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: 2 Problems
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 06-21-2008, 08:47 AM   #1
athieboy
Rookie
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 15
Unhappy 2 Problems

I have 2 problems in SWBF2:

1: Most of the time when its loading up a new map it just crashes and in other times too .

2: My game is really slow when i'm playing it and this is my video card info:
NVIDIA GeForce 6100 nForce 405.


Please help me!!!
athieboy is offline   you may: quote & reply,
Old 06-21-2008, 01:19 PM   #2
M@RS
The New Tax Collector
 
M@RS's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Thailand
Posts: 1,898
Try lowering the graphics on your game, or get a better video card, for the crashing, ask someone else...


Looks like a fruit cake to me. - Brutus
Quote:
Originally Posted by Q View Post
I don't want to get my hopes up, but it's like the planets are aligning or something.
M@RS is offline   you may: quote & reply,
Old 06-21-2008, 04:41 PM   #3
Rev7
I'm a Mage
 
Rev7's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 3,208
Current Game: CoD 5 WaW; Skate 2
Helpful! 
Uninstall, and reinstall?

Rev7 is offline   you may: quote & reply,
Old 06-22-2008, 03:46 AM   #4
athieboy
Rookie
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 15
Thumbs up Thanks

Quote:
Originally Posted by Rev7 View Post
Uninstall, and reinstall?
I tried that like ten times but it doesn't work.
Thanks anyway.
athieboy is offline   you may: quote & reply,
Old 06-22-2008, 03:48 AM   #5
athieboy
Rookie
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 15
Thumbs up Thanks

Quote:
Originally Posted by M@RS View Post
Try lowering the graphics on your game, or get a better video card, for the crashing, ask someone else...
I'll try what you said, but heres on thing i'm not paying another 100 for another video card LOL
Thanks.
athieboy is offline   you may: quote & reply,
Old 06-22-2008, 01:56 PM   #6
MachineCult
Vincit Amor Patria
 
MachineCult's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Disneyland?
Posts: 2,657
Try patching the game to v1.1.



"For where ever there is a n00b, there is MachineCult to make him cry and cringe."
- Halo_92

MachineCult is offline   you may: quote & reply,
Old 06-23-2008, 09:55 AM   #7
TripHammer
Junior Member
 
TripHammer's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Boston, MA USA!!! XFIRE: triphammer666
Posts: 314
Lowering your graphic settings is a good idea to start off with. Your card seems fine to run the game.

What are your computer specs? Are you running dual core? If you're running dual core. You may need to shut one core down. The procedure is in the SWBF2 TweakGuide HERE. There are also other CTD issues covered and the guide may refer you to the SWBF1 TweakGuide for some of them (because the engines are relatively the same).

GL!


TripHammer is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > SWBattlefront.net (SWBF I & II) > Star Wars Battlefront II > Tech Help > 2 Problems

Tags
swbf2

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:28 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.