lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Episode I Racer MSI Setup x64 compatible
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 03-16-2008, 08:21 PM   #1
DarkLord79at
 
DarkLord79at's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Austria
Posts: 29
Lightbulb Episode I Racer MSI Setup x64 compatible

Hi guys,

hope I'm posting in the right forum.

I've made another MSI setup to bring a classic game to Vista x64 or XP64 - this time it's Star Wars: Episode I Racer.

Note the instructions, the setup was made using a German CD and additionally tested with a Polish Classic CD (feeling a bit unlocalized). I could iron out some issues but am not 100% sure how it might work with an original English CD or other localized editions. I'm confident, however .

Let me know about any problems. The white-screen-problem experienced by some people seems to be graphics hardware/driver related and is not an installer issue in my view.

http://www.markusegger.at/

Have fun!

Regards,

Markus
DarkLord79at is offline   you may: quote & reply,
Old 11-28-2008, 10:15 PM   #2
SRQ
Lurker
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 9
You're awesome.
Now do Jedi Knight. Please.
SRQ is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Star Wars Classic Gaming > 1. The HuB > The Cantina! > Episode I Racer MSI Setup x64 compatible

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:12 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.