lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Thrust Acceleration & Braking Still A Glitch Issue
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 03-17-2009, 10:02 PM   #1
StarWarsGooN
 
Join Date: Dec 1969
Location: Southern New England, USA
Posts: 28
Thrust Acceleration & Braking Still A Glitch Issue

Battle for Naboo PC version does still seems to be playable in Windows XP and with no video graphics card problems and doesn't crash like Rogue Squadron PC. The only problem is that the braking and thrust glitch issues continue to linger on like its predecessor RS on faster machines and XP. All the playable vehicles seem to move very sluggishly if not at all - almost like the same glitch issue Star Wars DroidWorks has on faster PCs and XP.
Any input is greatly appreciated.

------------------------
Windows XP Home 32 bit with SP 3
Asus M3A Motherboard
AMD Athlon 64 X2 4400+ 2.3 Ghz
Kingston 2GB Dual Channel RAM
Sapphire Radeon 3650 HD
Creative SoundBlaster Audigy (original)


Just look @ my Join Date for these LucasForums and behold the proof that I'm a revered veteran of here!
StarWarsGooN is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > RogueSquadron.net > 4. Battle For Naboo > General Discussion > Thrust Acceleration & Braking Still A Glitch Issue

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:42 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.