lfnetwork.com mark read register faq members calendar
View Poll Results: Which console did you get the game for?
PS2 7 13.73%
PS3 10 19.61%
PSP 4 7.84%
Wii 16 31.37%
DS 0 0%
Xbox 360 20 39.22%
iPhone 0 0%
Multiple Choice Poll. Voters: 51. You may not vote on this poll


Thread: Which console did you get TFU for?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 09-27-2008, 08:25 PM   #1
Pwnzor326
Rookie
 
Pwnzor326's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 100
Current Game: TES III: Morrowind
Which console did you get TFU for?

I was wondering what consoles you guys got the game for because I have every console that the game is out on. I am torn between the 360 and PS3 version. I like the way the PS3 game controller more but I want the achievements on the 360 version.
Pwnzor326 is offline   you may: quote & reply,
Old 09-27-2008, 08:49 PM   #2
Kalonus
Rookie
 
Kalonus's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: In your mind
Posts: 25
If I were you I get it on the PS3. It sounds like you'll enjoy it more.


Only in death does duty end.
Kalonus is offline   you may: quote & reply,
Old 09-27-2008, 08:56 PM   #3
LordOfTheFish
Senior Member
 
LordOfTheFish's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: USA
Posts: 2,724
Current Game: Tomb Raider
Forum Veteran 
Wii

LordOfTheFish is offline   you may: quote & reply,
Old 09-27-2008, 09:42 PM   #4
SW01
3 Years in the Lurk
 
SW01's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Northern Ireland, UK
Posts: 1,075
Current Game: Real Life
I got it for PS3, and all my gripes about the missing content available on the other consoles aside, I was very pleased with it.



Last edited by SW01; 09-28-2008 at 07:33 AM.
SW01 is offline   you may: quote & reply,
Old 09-27-2008, 11:31 PM   #5
Xbx_Inthusiast
.Devil's Trap.//
 
Xbx_Inthusiast's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 1,156
Helpful! 
PS2 ftw.

More content, more costumes..

Though, it's almost an entirely different game than the 360. It's two-three levels longer though, but the character development was pretty much axed.
Xbx_Inthusiast is offline   you may: quote & reply,
Old 09-28-2008, 04:08 AM   #6
Shem
Master of the Force
 
Shem's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Vancouver, WA
Posts: 2,900
Current Game: Variations of games
10 year veteran! Veteran Modder Notable contributor Hot Topic Starter 
I got both the Wii and the Xbox 360 versions.


Interested in hosting a your KOTOR or TSL mod at FileFront? Send your mod HERE and we'll validate it as soon as we can! FileFront is a good way to get publicity for your mod as we get 1000's of visitors everyday. Is my LucasForum PM box full again? If you really need to reach me, PM me at YouTube under the username: Shem L -- Watch my KOTOR videos! Download my mods from FileFront!

Shem is offline   you may: quote & reply,
Old 09-28-2008, 07:11 AM   #7
Hawwi Joshe
Rookie
 
Hawwi Joshe's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 154
360


"Don't be too proud of this technological terror you've constructed. The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force." - Darth Vader

Hawwi Joshe is offline   you may: quote & reply,
Old 09-28-2008, 11:08 AM   #8
LordOfTheFish
Senior Member
 
LordOfTheFish's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: USA
Posts: 2,724
Current Game: Tomb Raider
Forum Veteran 
Which did you like better, Shem?

LordOfTheFish is offline   you may: quote & reply,
Old 09-28-2008, 12:18 PM   #9
TriggerGod
Senior Member
 
TriggerGod's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: hiding
Posts: 2,415
Helpful! 
Wii. Not as good graphics as the 360 or PS3 version, but, I think its better.
Not sure why tho. Duel Mode?
TriggerGod is offline   you may: quote & reply,
Old 09-28-2008, 01:43 PM   #10
GeneralPloKoon
Just a Time Traveller
 
GeneralPloKoon's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Hogwarts
Posts: 1,532
Current Game: Borderlands (PS3)
The 360, great but big lack of extra stuff.
GeneralPloKoon is offline   you may: quote & reply,
Old 09-28-2008, 02:06 PM   #11
Xbx_Inthusiast
.Devil's Trap.//
 
Xbx_Inthusiast's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 1,156
Helpful! 
I would give up TFU PS2 version in a second just to have the 360 graphics.

The PS2 version has freakin ps1 graphics.

>< Nothing has rounded off corners. Troopers look like legos.
Xbx_Inthusiast is offline   you may: quote & reply,
Old 09-28-2008, 02:09 PM   #12
Ctrl Alt Del
Uncreative User
 
Ctrl Alt Del's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Rio de Janeiro, Brazil
Posts: 3,814
Current Game: Dishonored
Forum Veteran 
PS2 and 360.

What one version lacked, the other complemented. Still, I'm not really satisfied.


Inspiration

.Bioshock inspiration.
Ctrl Alt Del is offline   you may: quote & reply,
Old 09-28-2008, 04:03 PM   #13
LordOfTheFish
Senior Member
 
LordOfTheFish's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: USA
Posts: 2,724
Current Game: Tomb Raider
Forum Veteran 
I liked the duel mode, but not enough to buy the game for that particular reason. Even if I owned a different system, I would still buy the Wii version. It looks a lot more fun.

LordOfTheFish is offline   you may: quote & reply,
Old 09-28-2008, 09:14 PM   #14
Rinku
kad'la tracinya be abiik
 
Rinku's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Modified YT-1930
Posts: 785
Current Game: SWBF, Pokemon SS
I bought the Wii version and I have beaten the game twice but I still keep missing some of the holocrons and crystals (evidently if you 100% beat the Wii version a Sith Master mode is unlocked) Only if the Wii could have better graphics but keep all its features





Rinku is offline   you may: quote & reply,
Old 09-28-2008, 09:49 PM   #15
LordOfTheFish
Senior Member
 
LordOfTheFish's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: USA
Posts: 2,724
Current Game: Tomb Raider
Forum Veteran 
How do you go back to replay levels?

LordOfTheFish is offline   you may: quote & reply,
Old 09-29-2008, 08:14 AM   #16
Darth Eclipse
Junior Member
 
Darth Eclipse's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: USA
Posts: 332
Current Game: Crysis 2,Dead Space2
I got it for the 360.

The PS3 and 360 are exactly the same. I like getting achievments so I like the 360 more. Randomly pick one...
Darth Eclipse is offline   you may: quote & reply,
Old 09-29-2008, 01:40 PM   #17
Jason Skywalker
Fight da Powah
 
Jason Skywalker's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 3,152
Current Game: SMT: Imagine
Still going to get it for PS2.
Jason Skywalker is offline   you may: quote & reply,
Old 09-29-2008, 05:18 PM   #18
TriggerGod
Senior Member
 
TriggerGod's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: hiding
Posts: 2,415
Helpful! 
Quote:
Originally Posted by LordOfTheFish View Post
How do you go back to replay levels?
Complete the game. Thats how you go back. Although, you have to start from the beginning, you get an added bonus - You get to keep everything you got from your last run through. Hilts, crystals, costumes, holocrons, and, powers. After I started over the first time, I was able to one shot everything up to Raxus Prime (Except for Marek's daddy, Kota, and Desolous.)
TriggerGod is offline   you may: quote & reply,
Old 09-29-2008, 06:56 PM   #19
Ctrl Alt Del
Uncreative User
 
Ctrl Alt Del's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Rio de Janeiro, Brazil
Posts: 3,814
Current Game: Dishonored
Forum Veteran 
Quote:
Originally Posted by LordOfTheFish View Post
How do you go back to replay levels?
You don't, if you're asking about how to replay any level on any particular order. There just isn't that option.


Inspiration

.Bioshock inspiration.
Ctrl Alt Del is offline   you may: quote & reply,
Old 09-29-2008, 07:13 PM   #20
LordOfTheFish
Senior Member
 
LordOfTheFish's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: USA
Posts: 2,724
Current Game: Tomb Raider
Forum Veteran 
Oh, so you just keep going back through the game?

LordOfTheFish is offline   you may: quote & reply,
Old 09-29-2008, 07:26 PM   #21
Ctrl Alt Del
Uncreative User
 
Ctrl Alt Del's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Rio de Janeiro, Brazil
Posts: 3,814
Current Game: Dishonored
Forum Veteran 
Unfortunately, to reach a determined stage, yeah.


Inspiration

.Bioshock inspiration.
Ctrl Alt Del is offline   you may: quote & reply,
Old 09-30-2008, 03:06 AM   #22
Hayden Kered
Veteran
 
Join Date: May 2006
Posts: 866
Helpful! 
Wii


I QUIT LF!
Hayden Kered is offline   you may: quote & reply,
Old 09-30-2008, 12:58 PM   #23
LordOfTheFish
Senior Member
 
LordOfTheFish's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: USA
Posts: 2,724
Current Game: Tomb Raider
Forum Veteran 
Quote:
Originally Posted by Ctrl Alt Del View Post
Unfortunately, to reach a determined stage, yeah.
Thats not worth a replay of the game.

LordOfTheFish is offline   you may: quote & reply,
Old 10-01-2008, 10:54 AM   #24
Pikmin
Junior Member
 
Pikmin's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 421
Wii. I just hope Krome releases some DLC for us, I want the Proxy has to kill you stuff. And the playable level for rescuing Juno, and more endings

*Kill Vader and Sidious and become Emperor
*Kill Vader and Sidious and finish establishing the new Republic.
*Help Vader kill Sidious and rule the Empire with Vader.
*Kill Kota and become Sidous' Apprentice.
*Kill no one and just run off with Juno to help the Rebellion.


(Wii can have DLC, look at GH4)
Pikmin is offline   you may: quote & reply,
Old 10-01-2008, 01:16 PM   #25
Ali1392
Rookie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 205
well acording to gamespot the PS3-360 versions are getting downloadable conten of skins and a jedi temple mission
Ali1392 is offline   you may: quote & reply,
Old 10-01-2008, 11:29 PM   #26
Rabish Bini
Sydney Roosters Genius
 
Rabish Bini's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: NSW, Aus
Posts: 2,128
Current Game: KotOR III
Lol iPhone

I got it for the 360, seeing as it's the only console I have which I can get it on, besides DS


Yes
Rabish Bini is offline   you may: quote & reply,
Old 01-06-2009, 07:53 PM   #27
ZimmMaster
Forumite
 
ZimmMaster's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: In a Video Game...
Posts: 670
Current Game: SWTOR
Helpful! Veteran Modder 
wii


~ I know that you believe you understand what you think I said, but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant.
ZimmMaster is offline   you may: quote & reply,
Old 01-07-2009, 04:10 AM   #28
Rev7
I'm a Mage
 
Rev7's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 3,208
Current Game: CoD 5 WaW; Skate 2
Helpful! 
Quote:
Originally Posted by Ctrl Alt Del View Post
PS2 and 360.

What one version lacked, the other complemented. Still, I'm not really satisfied.
QFT!

Rev7 is offline   you may: quote & reply,
Old 01-19-2009, 07:23 PM   #29
Darth Chicken
Lurker
 
Darth Chicken's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Outside the door, yes that one
Posts: 2
what do you mean you cant replay missions??? i have replayed several of them trying to upgrade so i can beat palpatine...

go to "mission select" in the pause menu....... you can select any mission you want.


D A R T H ~ ~ C H I C K E N
Darth Chicken is offline   you may: quote & reply,
Old 01-23-2009, 10:10 AM   #30
Alkonium
To Mend and Defend
 
Alkonium's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Divinity's Reach
Posts: 3,882
Current Game: Guild Wars 2
Roleplayer Forum Veteran 
360 and Wii. I must say, swinging the Wii Remote around just doesn't make up for the lack of DMM, Havok, or euphoria.

Alkonium is offline   you may: quote & reply,
Old 04-24-2009, 07:37 AM   #31
Darth Eclipse
Junior Member
 
Darth Eclipse's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: USA
Posts: 332
Current Game: Crysis 2,Dead Space2
Quote:
Originally Posted by Darth Chicken View Post
what do you mean you cant replay missions??? i have replayed several of them trying to upgrade so i can beat palpatine...

go to "mission select" in the pause menu....... you can select any mission you want.

On what system? I know you can't on 360 or PS3.


Darth Eclipse is offline   you may: quote & reply,
Old 04-24-2009, 11:55 PM   #32
SW01
3 Years in the Lurk
 
SW01's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Northern Ireland, UK
Posts: 1,075
Current Game: Real Life
Quote:
Originally Posted by Darth Eclipse View Post
On what system? I know you can't on 360 or PS3.
Yeah you can. You...go 'Mission Select' in the pause menu. I do it all the time to skip Bespin.


SW01 is offline   you may: quote & reply,
Old 04-27-2009, 08:31 AM   #33
Darth Eclipse
Junior Member
 
Darth Eclipse's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: USA
Posts: 332
Current Game: Crysis 2,Dead Space2
Quote:
Originally Posted by SW01 View Post
Yeah you can. You...go 'Mission Select' in the pause menu. I do it all the time to skip Bespin.

I will have to look for the that the next time I play. It's just on the menu after you put the game in and it all starts up right? I seriously don't remember seeing any "mission select" and I still don't completely believe that you are saying what is true.


Darth Eclipse is offline   you may: quote & reply,
Old 04-27-2009, 10:32 AM   #34
SW01
3 Years in the Lurk
 
SW01's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Northern Ireland, UK
Posts: 1,075
Current Game: Real Life
Quote:
Originally Posted by Darth Eclipse
I still don't completely believe that you are saying what is true.


*Puts TFU on PS3; loads game; presses 'Start' button on controller; sees pause menu*

'Save Game', 'Options', 'Training Room', 'Mission Select', 'Input Code', 'Exit Game'.

Show spoiler




SW01 is offline   you may: quote & reply,
Old 04-27-2009, 05:05 PM   #35
spartan181
Rookie
 
spartan181's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Kansas City
Posts: 79
Current Game: Too many to name just one.
I got it for Christmas for the Wii. I'm planning to buy the DS version soon.


spartan181 is offline   you may: quote & reply,
Old 04-28-2009, 06:29 PM   #36
Darth Eclipse
Junior Member
 
Darth Eclipse's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: USA
Posts: 332
Current Game: Crysis 2,Dead Space2
Quote:
Originally Posted by SW01 View Post


*Puts TFU on PS3; loads game; presses 'Start' button on controller; sees pause menu*

'Save Game', 'Options', 'Training Room', 'Mission Select', 'Input Code', 'Exit Game'.

Show spoiler


I went onto The Force Unleashed and didn't see anything on the main menu. I began to think that you were lying but...Thank you for posting that photo...Because I would have flamed you...


Darth Eclipse is offline   you may: quote & reply,
Old 05-06-2009, 08:23 PM   #37
Gamma097
Rookie
 
Gamma097's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Wisconsin
Posts: 141
Quote:
Originally Posted by Darth Eclipse View Post
I will have to look for the that the next time I play. It's just on the menu after you put the game in and it all starts up right? I seriously don't remember seeing any "mission select" and I still don't completely believe that you are saying what is true.
You are probably using the PS2 or Wii version, which, unfortunately, has no mission select.



Join Carbonite Modders | Carbonite Modders Site | ARC Trooper Mod Updates
If you would like to voice a character in the ARC Trooper Mod, please send me a private message, and I'll see what I can do.
If you have any Mandalorian songs like Vode An, Rage of the Shadow Warriors, or Gra'tua Cuun on your MP3 or computer, paste this to your signature.
Gamma097 is offline   you may: quote & reply,
Old 05-06-2009, 10:04 PM   #38
Jeff
Rating: Awesome
 
Jeff's Avatar
 
Status: Administrator
Join Date: Jan 2005
Location: Chicago, IL, USA
Posts: 8,431
Current Game: SWTOR
Imperialist Meatbags Guild Officer The Walking Carpets Guild Officer Notable contributor LFN Staff Member 
I had it for Wii before I traded it in.


Follow me on Twitter
Follow StarWarsMMO.net on Twitter | Like us on Facebook
Jeff is offline   you may: quote & reply,
Old 06-05-2009, 07:06 PM   #39
sersarsor
Lurker
 
sersarsor's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 2
Current Game: The force unleashed
Wii!

The lightsaber movements in the game match your actual movements with the remote. Other movements feel better as well.

Yes, the graphics aren't that good, but come on, we're playing a game here, not watching a movie! Why do people make such a big deal about graphics?
sersarsor is offline   you may: quote & reply,
Old 07-17-2009, 08:35 AM   #40
Ghost Down
Senior Member
 
Ghost Down's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: The Netherlands
Posts: 1,024
PS2 and PS3, babeh!


Ghost Down is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Force Unleashed > General > Lord Vader's Chamber > Which console did you get TFU for?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:53 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.