lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Naboo Crash!
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 05-19-2009, 11:38 AM   #1
ZoSolised
Lurker
 
Join Date: May 2009
Posts: 1
Naboo Crash!

Hey ppl!

Im having some wierd problems with my game.. every map works in the game single as in multiplayer. But not the Nabo map. As soon as i load it start playing it crashes, games just shuts down and i end up in the detoskop.
I can play for a little bit, usally untill i die the first time then the game crashes.

I have it on my laptop, and the rest works fine, really wierd :S Have no dualcore as well. But the wierd thing is that everything else works except that mat.

anyone got tips?
ZoSolised is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > SWBattlefront.net (SWBF I & II) > Star Wars Battlefront II > Tech Help > Naboo Crash!

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:00 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.