lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: RC crashes..
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 06-18-2007, 11:22 AM   #1
deo.tdo
Lurker
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 2
RC crashes..

Hi.
I've just bought this game.. and I've got a problem..
I'v installed it without any problem, but when I'm reaching the "loading" screen it just crushes after it reaches 100% :/

I don't know what's the problem :/ I've installed the newest NVidia drivers.. :/
My system specs:
Win XP Pro
1024 DDR2 667 Mhz
Geforce 8500GT
SB Audigy 2

Please help me.. I've spent lots of money to buy this game...

Forgive me my mistakes @ english.
deo.tdo is offline   you may: quote & reply,
Old 06-18-2007, 12:03 PM   #2
CLONECOMMANDER501
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 369
Well, if you spent a lot of money on a $20 game and you obviousely afforded your specs than you may have bought a pirated/bad copy.


CLONECOMMANDER501 is offline   you may: quote & reply,
Old 06-18-2007, 12:49 PM   #3
deo.tdo
Lurker
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 2
Hmm... you know what.. I don't have milions of $.. so every $ that I've spent on games.. is important to me. So, if I've got this game.. I would really like to play it.
+ you really think, that I would post any messages here, if I'll had a "pirated copy of the game"? .... no comment

I really need some help with this one :/

P.S.
It was 28$ :-)
deo.tdo is offline   you may: quote & reply,
Old 03-23-2008, 04:09 PM   #4
Prisoner 655321
Rookie
 
Prisoner 655321's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 13
I'm having the same problem, and most of the people on here who are having this problem have 8000 series Nvidia GPUs. So I'm thinking it has something to do with that. Of course, the regulars on here have nothing to say but snarky, butthole comments that don't contribute in any way, shape, or form.
In any case, you might just be screwed. As for me, I'm back to Crysis. I've already beaten this game on an older computer.


"You have to realize that some day you are going to die. Until you know that, you are useless to me"
Tyler Durden
Prisoner 655321 is offline   you may: quote & reply,
Old 02-24-2009, 09:39 AM   #5
rgdl
Lurker
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 2
Angry

I have the same problem but my graphic card is a ATI HD2600XT.

The initial screen appears, but when I start a new game (or I load a game saved) the game crash, returning to the Desktop.

My PC

ECS A780GM-A
Athlon 64 AM2 5000+
2Gb RAM
HD 500GB Maxtor
Graphic card ATI HD2600XT 256Mb
OS Windows XP SP2

Interestingly the game works perfectly on another PC with inferior hardware.

How to fix this?
rgdl is offline   you may: quote & reply,
Old 04-19-2009, 01:42 PM   #6
Ibelin
Rookie
 
Ibelin's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 69
I have this problem too. And i i use 2600pro with catalyst 9.2.
And there seem to be no one will help me.
Ibelin is offline   you may: quote & reply,
Old 04-19-2009, 11:46 PM   #7
M@RS
The New Tax Collector
 
M@RS's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Thailand
Posts: 1,898
^ List your specs and maybe I can help...


Looks like a fruit cake to me. - Brutus
Quote:
Originally Posted by Q View Post
I don't want to get my hopes up, but it's like the planets are aligning or something.
M@RS is offline   you may: quote & reply,
Old 05-08-2009, 03:37 PM   #8
thatsithguy
Rookie
 
thatsithguy's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 10
iv never had this problem before. though it may be the newer computers that have a problem as it seems to work on older computers.


Peace is a lie, there is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
thatsithguy is offline   you may: quote & reply,
Old 05-09-2009, 11:31 PM   #9
M@RS
The New Tax Collector
 
M@RS's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Thailand
Posts: 1,898
Quote:
Originally Posted by thatsithguy View Post
though it may be the newer computers that have a problem as it seems to work on older computers.
Not likely. I have a "newer" computer and it runs fine.


Looks like a fruit cake to me. - Brutus
Quote:
Originally Posted by Q View Post
I don't want to get my hopes up, but it's like the planets are aligning or something.
M@RS is offline   you may: quote & reply,
Old 05-27-2009, 12:55 PM   #10
redblood18
Lurker
 
redblood18's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Walking the land of the dead.
Posts: 9
Current Game: Demigod
I have the same problem too. Republic Commando worked fine on my computer before it crashed ruggedly. Okay not really crashed but I was pushing the videocard too hard and it burnt out.I bought a new one, a Radeon HD 3540 512MB card, installed it found out i lost all my data, reinstalled everything, tried playing Republic Commando,started a new game and it crashed. Emailed techsupport. They told me that i needed to download the latest ATI reference drivers. Tried finding them but couldn't.


Shut up and get behind me... Sir.
redblood18 is offline   you may: quote & reply,
Old 05-27-2009, 01:15 PM   #11
redblood18
Lurker
 
redblood18's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Walking the land of the dead.
Posts: 9
Current Game: Demigod
Hey, I just got mine working fine. Read ecurb's forum and try what he tells you.


Shut up and get behind me... Sir.
redblood18 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > RepublicCommando.Net > General Discussion > Squad Tech Support > RC crashes..

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:27 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.