lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Sabers showing incorrectly
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 07-22-2009, 11:52 PM   #1
shoe2o8
Lurker
 
Join Date: May 2005
Posts: 2
Sabers showing incorrectly

I've come across an error I've never seen before...

Using either cg_movieSabertype 1-3 results in this effect for lightsabers.

http://heavyweaponsguy.com/images/shot0000.jpg

I have NO idea what is causing it...

cg_movieSabertype 0 and 4 work fine, but ... anyone know what the problem is? This is running on a fresh install of JA.

Also - I should mention, they ALL work with RGB blades, just not with default selectable blades, like green, red, blue, etc.

Last edited by shoe2o8; 07-23-2009 at 12:11 AM.
shoe2o8 is offline   you may: quote & reply,
Old 07-23-2009, 12:34 AM   #2
shoe2o8
Lurker
 
Join Date: May 2005
Posts: 2
Was able to 'resolve' it by remaking the glows into jpgs with a black background vs alpha .pngs.
shoe2o8 is offline   you may: quote & reply,
Old 07-23-2009, 12:43 AM   #3
katanamaru
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 471
I think that is what the guys doing the effects did for 1.3. The bug should be resolved, it was last time I heard about it. But thank you for telling us how you went about doing it.

If you want to find the new forums where more of the developers hang out visit:
www.ojp.squirrel-banter.co.uk/board
That is where the team is now.
katanamaru is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Community > Hosted Forums > Open Jedi Project (OJP) > Sabers showing incorrectly

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:32 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.