lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: i'm having problems with these forums!
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 04-20-2002, 06:36 PM   #1
TieDefender75
 
TieDefender75's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: On a bridge jumping onto a tanker below
Posts: 680
i'm having problems with these forums!

after posting, under the last post sign i dint see my name, and when i click it i dint see my post.

also, sometimes, when i go to the main menu i automatically get logged off when i know o was logged on.

help!


"When angels are forced out of Heaven, they become Devils" Vicious
"Now is your time to chose, die and be free of pain or live and fight our sorrow" Auron
"The stars prophesize that Zhuge Liang's death is immenent...." Sima Yi
TieDefender75 is offline   you may: quote & reply,
Old 11-21-2009, 09:52 PM   #2
no1
Rookie
 
Join Date: Nov 2009
Location: http://www.youtube.com/mandai2
Posts: 116
What browser and version are you using?
Have you tried deleting cookies and temporary internet files?
no1 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Empire At War > Community > GalacticBattles.com > Information Center > Tech Troubles > i'm having problems with these forums!

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:31 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.