lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Star Wars Jedi Knight-Jedi Academy (problem)
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 11-22-2009, 04:26 AM   #1
melas300
Lurker
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 2
Star Wars Jedi Knight-Jedi Academy (problem)

I downloaded this game for PC. The download includes 2 cds and a folder named "crack"(and deamon tools). I installed the game but when I try to play, it says to me that I have the wrong disc... (The problem is at singleplayer, the multiplayer plays normally..) Please, help me.
melas300 is offline   you may: quote & reply,
Old 11-22-2009, 09:41 AM   #2
Alexrd
Senior Member
 
Alexrd's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Portugal
Posts: 2,170
Current Game: UEFA Euro 2004
Forum Veteran LF Jester 
Quote:
Originally Posted by melas300 View Post
Please, help me.


No. We don't help piracy.
Alexrd is offline   you may: quote & reply,
Old 11-23-2009, 03:39 PM   #3
melas300
Lurker
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 2
My friend, I searched everywhere to buy it but because it is old I didn't find it. So I downloaded it. I don't think it is bad or piracy to download games that have been removed from the market...
melas300 is offline   you may: quote & reply,
Old 11-24-2009, 02:41 PM   #4
Alexrd
Senior Member
 
Alexrd's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Portugal
Posts: 2,170
Current Game: UEFA Euro 2004
Forum Veteran LF Jester 
Quote:
Originally Posted by melas300 View Post
My friend, I searched everywhere to buy it but because it is old I didn't find it. So I downloaded it. I don't think it is bad or piracy to download games that have been removed from the market...
It's on Steam.
Alexrd is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Help Center > Technical Help > Star Wars Jedi Knight-Jedi Academy (problem)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:58 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.