lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Kotor 1 Graphic Glitch
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 12-08-2009, 04:56 PM   #1
Achielles33
Lurker
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 2
Kotor 1 Graphic Glitch



Anyone able to figure out how I can fix this, I just bought the game today and I'd rather not play whilst looking at that, if you need anything else just post back please.

Thanks,
Dan.

P.S: Damn friends logging in on steam... -_-
Achielles33 is offline   you may: quote & reply,
Old 12-08-2009, 05:48 PM   #2
Q
The one who knocks
 
Q's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: ABQ
Posts: 6,643
Current Game: Mowing down neos with my M60
LF Jester Forum Veteran Helpful! 
Well, providing some system specs would be a good start:
Quote:
Originally Posted by stingerhs View Post
Post your system specs
Sometimes we're just not going to be able to help you if we don't know what kind of hardware you have on your machine. If you don't know what you have on your machine, then follow these steps below:
  • Bring up the launcher menu for Kotor 1 or 2.
  • Click on "Configure".
  • Click the "Scan Hardware" button on the lower center of the window.
  • Click "Yes" to continue.
  • Click "Details" to view your system specs.
  • Click "Save Report" and save the file to your desktop.
  • Whenever you post your problem, open the file you just saved and copy and paste the contents to your post.
Please tell me what version of Windows you're using as well; KotOR doesn't recognize any version newer than XP.


"They should rename the team to the Washington Government Sucks. Put Obama on the helmet. Line the entire walls of the stadium with the actual text of the ACA.
Fix their home team score on the board to the debt clock, they can win every game 17,000,000,000,000 to 24. Losing team gets taxed by the IRS 100%, then droned."
-Toker
Q is offline   you may: quote & reply,
Old 12-09-2009, 03:13 AM   #3
Achielles33
Lurker
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 2
Im using the steam version on KotOR so I'm having to use the scan hardware from KotOR 2, The OS I'm using its Win XP 32bit service pack 3 I believe.

[SWKotOR]
ReportDateTime=09/12/2009 08:05:29
SysInfoVersion=v1.00.60
GameExists=1
GameVersion=v2.00.420
GameInstallLocation=H:\Program Files\LucasArts\SWKotOR2\

[OS]
Name=WinXP
Version=Windows XP v5.1 build 2600 Service Pack 3
Service Pack=Service Pack 3
Status=Pass

[SwapFiles]
H:\pagefile.sys=2046

[CPU]
CPUCount=2
CPUSpeed=3015
CPUFamily=15
CPUModel=3
CPUStepping=3
CPUVendor=AMD
CPUName=AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6000+
Status=Pass

[Memory]
RAM=2048
Status=Pass

[Disk Free Space]
H: (NTFS), UNICODE=61.14GB
Status=Pass

[CD-ROMs]
DriveLetters=D:\,E:\,G:\
Drives=LITE-ON DVDRW LH-20A1P,LITE-ON DVDRW LH-20A1P,LITE-ON DVDRW LH-20A1P

[Video]
Video Card Name=NVIDIA GeForce GTX 260
Video Memory=2048
Desktop Resolution=1600x900x32 @ 60Hz
DirectX=DirectX (9.0+) (4.09.00.0904)
OpenGL Version=3.0.0
OpenGL Vendor=NVIDIA Corporation
OpenGL Renderer=GeForce GTX 260/PCI/SSE2/3DNOW!
NVidia Driver=6.14.11.8250
Vid Card Status=Warning
Vid Card Driver Status=Pass
GL Status=Pass
DX Status=Pass

[Audio]
Sound Card Name=Realtek AC'97 Audio
Status=Pass
Achielles33 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Trouble Shooting > The Work Bench > Kotor 1 Graphic Glitch

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:12 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.