lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Last Crusade 256-VGA 486 Patch from the lucasarts site seems to be incorrect
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 07-21-2010, 02:39 PM   #1
bergqvistjl
Rookie
 
bergqvistjl's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 38
Last Crusade 256-VGA 486 Patch from the lucasarts site seems to be incorrect

Hi, as with all my other lucasarts games i've got them playing on a Real DOS PC with a 600mhz pentium 3, (so i can also play some later DOS games too), MI1 and MI2 have had a problem of giving me the "integer divide by zero" error whenever I chose adlib sound (which works fine on my pc), so i downloaded the 486 patch (which comes as an installer) for both, to fix this, which they did, played with adlib sound fine. Now i have the same problem (i THINK) with the 256 colour version of Indiana Jones and the last crusade, although the only error text i get is just "divide error", so I downloaded the 486 patch for that game off of the lucasarts support site, and its just the game exe, despite lucasarts giving instructions on how to install the patch (same as with MI1 and MI2), however as this is an actual game exe, those instructions dont work, Anyway i overwrit the original and it still gave me the error, sooo, am I right in thinking lucasarts have just posted the unpatched exe as a download, rather than a patched installer program, like their description suggests?


Currently got (complete in original Big-box format)
  • Maniac Mansion (seperate from DOTT)
  • Battle of Britain: Their Finest Hour (Want to sell, PM me)
  • Indiana Jones and the Last Crusade
  • MI1 VGA
  • MI2
  • Indiana Jones and the Fate of Atlantis
  • Sam and Max Hit The Road
  • CMI
  • EMI
  • Grim Fandango
  • Full Throttle
  • The Dig
To Get
  • Zak McKraken
  • DOTT
  • Loom
bergqvistjl is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Mixnmojo.com > Mojo Discussion Forums > Help! > Last Crusade 256-VGA 486 Patch from the lucasarts site seems to be incorrect

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:46 PM.


LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.