lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Mods in a lan issue
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 09-22-2010, 12:32 PM   #1
Mangler44
Lurker
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 1
Mods in a lan issue

Hey team, new member here looking for some info. My son is a Star Wars the Clone Wars nut so I bought two copies SWEAW and the FOC exp pack. FOC is fully patched and in normal multiplayer lan games it works 100% However when we try to load a mod and start the lan game we cant see one another in the lan lobby.

We have tried it with two mods so far.

Star Wars Clone Wars mod located at
http://empireatwar.filefront.com/fil...ars_Mod;108855

and

z3r0x's FoC Addon (V3.5) located at
http://empireatwar.filefront.com/fil...oC_Addon;77903

Both mods work in single player campaign games but no lobby connection in lan.
Mangler44 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Empire At War > EaW General Discussion > Tech Centre > Mods in a lan issue

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:30 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.