lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Having trouble getting TPM to work XP and Vista
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 03-26-2011, 07:48 AM   #1
florida
Rookie
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 22
Having trouble getting TPM to work XP and Vista

Hi everyone

TPM is such a great game and I remember playing it for hours when I was younger.

I'm trying to get it to work on my current PC, which is four years old and uses XP. I remember I've played it on here perfectly before, but now it doesn't work properly. It installs and starts ok, but when I start the actual game, the frame rate is pretty low (even with all graphics options at the lowest) and after a couple of minutes parts of the game go black, and then the whole screen, though it still plays sounds and the menu will come up.

Could this be something to do with my drivers?

Also, how do get the game to even install on Vista?

Thanks a lot!
florida is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Star Wars Classic Gaming > 2. Star Wars Gaming > Episode I: The Phantom Menace > Having trouble getting TPM to work XP and Vista

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:57 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.