lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Help with Dash Rendar Resurgence
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 04-30-2011, 01:37 PM   #1
irish_texan
Rookie
 
irish_texan's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Texas
Posts: 233
Current Game: Jedi Knight II: Jedi Academy
Help with Dash Rendar Resurgence

i downloaded dash rendar resurgence and so far its great. but after i completed the objective "locate the missing cargo" (after you get into the big hangar and take the elevator down to the "basement" where the tenloss disruptor rifles are) and i get the disruptor, there are two doors in the basement with green lights on them (symbolizing theyre unlocked) when i go into the one on the left, its a bunch of imperials in a control room and after i kill them the control room is a dead end. no other doors, no switched to press. so i go back out into where the disruptor rifle cargo is and take the door on the right. this leads to two more doors, both of which have red lights on them (symbolizing theyre locked)... any help please?
irish_texan is offline   you may: quote & reply,
Old 05-03-2011, 12:36 PM   #2
jedimike2234
Rookie
 
jedimike2234's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Lost in the Rain forest on Yavin 4
Posts: 144
Back in the main room you will see cargo crates and containers,against the wall if you look uo you will see a grate shoot it out and a number of the containers and crates and jump up to the grate to continue the level.
jedimike2234 is offline   you may: quote & reply,
Old 05-21-2011, 12:48 PM   #3
irish_texan
Rookie
 
irish_texan's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Texas
Posts: 233
Current Game: Jedi Knight II: Jedi Academy
ok i did that and it led me a room with some rodians and grans in it. i killed those and it unlocked one of the afore-mentioned red-lit doors. the other one is still locked and im still sitting here waiting for the level to end, but apparently theres more to it. im stuck.
irish_texan is offline   you may: quote & reply,
Old 05-27-2011, 07:36 PM   #4
jedimike2234
Rookie
 
jedimike2234's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Lost in the Rain forest on Yavin 4
Posts: 144
If i remember it right, all you have to once all the imps and grans and rodians are dead is leave the room a cutscene should take over of dash interogating one of the imps for info after that the level ends and the 2nd level loads.

Also before going through the grate you were supposed to go into the other side room and take care of the imps that are lurking about,i cant remember if there was a console that you had to access in there,its been a long time since i played jko and jka,hope that helps.
jedimike2234 is offline   you may: quote & reply,
Old 05-27-2011, 07:55 PM   #5
SITH LORD 872
Junior Member
 
SITH LORD 872's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Coruscant
Posts: 255
Current Game: KOTOR 1
There is a console you have to access!!


SITH LORD 872 is offline   you may: quote & reply,
Old 05-28-2011, 01:05 AM   #6
Mercenary
 
Mercenary's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 381
Quote:
Originally Posted by Dominus_Scotus View Post
ok i did that and it led me a room with some rodians and grans in it. i killed those and it unlocked one of the afore-mentioned red-lit doors. the other one is still locked and im still sitting here waiting for the level to end, but apparently theres more to it. im stuck.
After you kill the Imperial Commander, the Gran and the 2 Rodians the doors should unlock and open. You should see another Imperial standing in the hallway. He should say something like "No, don't shoot"! Approach him and it should trigger the next cutscene. If that sequence didn't happen I don't know what's up. Are you using cheats? Can you restart from a previous save?
Mercenary is offline   you may: quote & reply,
Old 05-30-2011, 02:28 PM   #7
irish_texan
Rookie
 
irish_texan's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Texas
Posts: 233
Current Game: Jedi Knight II: Jedi Academy
im not using cheats, because the readme said not to, and i did see that imperial cutscene but then it ended and i was just standing in the same place. not knowing what to do...
irish_texan is offline   you may: quote & reply,
Old 05-30-2011, 11:45 PM   #8
Mercenary
 
Mercenary's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 381
Quote:
Originally Posted by Dominus_Scotus View Post
im not using cheats, because the readme said not to, and i did see that imperial cutscene but then it ended and i was just standing in the same place. not knowing what to do...
I've never heard of this happening before in all the years it's been out. After the cutscene, the game should've loaded the second map. Do you have mods in your base folder? Sometimes mods can mess up other mods so if you have some remove them and try again from a previous save point.

Also, if you have Jedi Academy you should play the version for that game instead because it's more refined, better visuals, added videos and some minor bugs worked out.

http://mercenary.bravehost.com/dash2.html
Mercenary is offline   you may: quote & reply,
Old 05-31-2011, 01:39 PM   #9
irish_texan
Rookie
 
irish_texan's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Texas
Posts: 233
Current Game: Jedi Knight II: Jedi Academy
nope, im running with a clean base folder; and i dont know whats wrong, but ill try the Jedi Academy version, thanks!
irish_texan is offline   you may: quote & reply,
Old 06-07-2011, 10:39 PM   #10
CrisG
Aging Jedi
 
CrisG's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Colorado and California
Posts: 856
The Walking Carpets Guild Member 
That is indeed a great one, hope you can continue. I will re do it to see where you got stuck..


There is no Chaos, There is Harmony.
----------------------------------------------------
Admin 3D Worlds and Game Developers Group - Linkedin - "We Build Worlds"
DF-JK DF2-DFMOTS-JKII-JKIII-KoTOR I-KoTOR II - XW-TF-XvT-BOP -XWA-Rogue Squad - Starfigher-Racer- RC-Battle for Naboo-Episode I Phantom Menace-Shadows of the Empire-BF I - BF II-EAW-EAW:FOC-Loom-Grim F-MI-MII-MIII-DOTT-IJFOA-IJLC-IJET-IJIM-Dig-Sam and Max HTR
CrisG is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Outcast > Help with Dash Rendar Resurgence

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:38 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.