lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Xfire issues with Jedi Academy
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 12-27-2009, 06:34 AM   #1
Reino26
Lurker
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 1
Question Xfire issues with Jedi Academy

Ok this is really confusing,
My xfire has detected Jedi Academy Multiplayer and Singleplayer as installed games. Check. But i cannot join somone on a server through xfire, if I run the game by itself it will not detect the game so I cant do the scroll-lock + X thingo.
Please help, I have made them all acceptions on the windows firewall.
I am on Windows 7, and this is a new computer and im 97% sure I haveent got a virus.

Thanks,
Reino.
Reino26 is offline   you may: quote & reply,
Old 06-11-2011, 07:41 PM   #2
irish_texan
Rookie
 
irish_texan's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Texas
Posts: 233
Current Game: Jedi Knight II: Jedi Academy
only 97%? thats a pretty high margin of error. you have any anti-virus software?

Last edited by irish_texan; 02-06-2012 at 06:39 PM.
irish_texan is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Academy > Xfire issues with Jedi Academy

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:47 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.