lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Weird black cutscenes on jk2
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 08-12-2010, 02:31 PM   #1
rendarknight
Rookie
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 10
Weird black cutscenes on jk2

so im running this on vista the only problem i seem to have is that when ever a cutscene starts and one of the real actors is on screen some areas are black and until the actor starts to move the black areas star to disappear anyone knows hoe to fix this sorry i cant give a more accurate description
rendarknight is offline   you may: quote & reply,
Old 07-27-2011, 03:51 AM   #2
Document2
Rookie
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 12
I have the same problem on XP, but it only happens in full screen, not in windowed mode. Is it the same way for you?
Document2 is offline   you may: quote & reply,
Old 07-27-2011, 03:34 PM   #3
CrisG
Aging Jedi
 
CrisG's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Colorado and California
Posts: 856
The Walking Carpets Guild Member 
Yep i have always had that as part of my playing of JK2, it does not really get in the way too much so i have never tried to fix it. I would be interested to know if there IS a fix.


There is no Chaos, There is Harmony.
----------------------------------------------------
Admin 3D Worlds and Game Developers Group - Linkedin - "We Build Worlds"
DF-JK DF2-DFMOTS-JKII-JKIII-KoTOR I-KoTOR II - XW-TF-XvT-BOP -XWA-Rogue Squad - Starfigher-Racer- RC-Battle for Naboo-Episode I Phantom Menace-Shadows of the Empire-BF I - BF II-EAW-EAW:FOC-Loom-Grim F-MI-MII-MIII-DOTT-IJFOA-IJLC-IJET-IJIM-Dig-Sam and Max HTR
CrisG is offline   you may: quote & reply,
Old 07-28-2011, 02:57 AM   #4
acdcfanbill
..the wonders I have seen
 
acdcfanbill's Avatar
 
Status: Super Moderator
Join Date: Jun 2001
Location: Random Hell Wholes around the
Posts: 5,696
Imperialist Meatbags Guild Member The Walking Carpets Guild Member LFN Staff Member 10 year veteran! 
my guess is that it's some sort of inconsistency in the bink codec the game is using to decode the cutscenes, vs what it is supposed to use (or was encoded with in the first place). just a guess though.

acdcfanbill is offline   you may: quote & reply,
Old 08-22-2011, 08:22 PM   #5
rendarknight
Rookie
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 10
sorry i posted this a long time ago never thought anyone would reply but yes just in full screen mode up to this day i have this problem but ive gotten used to it
rendarknight is offline   you may: quote & reply,
Old 04-17-2012, 02:55 AM   #6
Kurgan
Headhunter
 
Kurgan's Avatar
 
Join Date: Nov 1997
Location: The Dawn of Time
Posts: 18,298
LFN Staff Member 10 year veteran! 
To get them working without distorted colors or artifacts in Win7 I had to play them in a window. Check JKhub for details.


Download JK2 maps for JA Server|BOOT CAMP!|Strategic Academy|
(JA Server: 108.178.55.189:29070)


"The Concussion Rifle is the weapon of a Jedi Knight Player, an elegant weapon, from a more civilized community." - Kyle Katarn
Kurgan is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Knight / MotS > Weird black cutscenes on jk2

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:53 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.