Thread: Bugs!
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 05-29-2012, 10:31 AM   #1
Prime
Am I a truck or robot?
 
Prime's Avatar
 
Status: Super Moderator
Join Date: Apr 2002
Location: Cybertron
Posts: 12,355
Current Game: Skyrim, Macross PS2
10 year veteran! LF Jester Veteran Modder Helpful! 
Bugs!

I've been noticing a reasonable number of bugs creeping up of late (granted I've been on a bit of a hiatus from TOR, but I've started playing again). In particular Kira seems to have all kinds of problems with her lightsaber. First she'll have it lit when you enter a new area, and she won't turn it off. Even unequiping and re-equiping doesn't solve the problem immediately, but if I wait for a while and then equip it goes away. The other issue that I see is that a lot of times when she starts a fight it looks as if she is using her saber but there is no visible blade. Un-equiping and re-equiping regularly seems to be the only way around this.

Annoying! Is this a common problem with you folks?

Prime is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Star Wars: The Old Republic MMO Forums > Game Discussion > Tython Temple > Bugs!

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump